Laila på 82 år skiftet bolig – helt uten bekymring. Krogsveen fikset alt.

1. februar 2022 av Krogsveen
Laila Olsen (82) fra Ski kjøpte ny leilighet med mellomfinansiering fra BN Bank, og solgte deretter sin egen. I tillegg valgte hun flyttehjelp og utvask.
Det var en trygg og enkel boligreise, sier Laila, som brukte Krogsveen i Ski til hele prosessen.

Og som om ikke kjøp, salg, mellomfinansiering, utvask og flytting var nok, ønsket kjøperne av Lailas leilighet å leie ut ved hjelp av Krogsveen Utleie i Moss.
Det som i utgangspunktet var et leilighetssalg i Salmakertunet i Ski, ble dermed rene kinderegget for eiendomsmegler Hans Petter Søvik og Krogsveen i Ski.

Laila kjente godt til Krogsveen fra før, og ønsket både kvalitet på salget og god service når hun hadde bestemt seg for å selge den 75 kvadratmeter store leiligheten i Salmakertunet.

Trygg, god og enkel boligreise

Og én ting er sikkert; Laila er strålende fornøyd – både med kundebehandling, enkel og rask mellomfinansiering, priser og kvaliteten på utvask og flyttehjelp. 82-åringen fikk virkelig kjenne på Krogsveens DNA gjennom flytteprosessen.

- Jeg er ikke lenger like mobil som da jeg flyttet inn i leiligheten i 2. etasje. Nå har jeg flyttet 150 meter unna, og ned på bakkeplan. Og du verden for en trygg, fin og enkel boligreise jeg fikk med all denne hjelpen fra Krogsveen, sier Laila Olsen entusiastisk.
Da hun tok kontakt med eiendomsmegler Hans Petter Søvik med beskjed om at hun ville selge, kunne Søvik fortelle at han hadde en leilighet på bakkeplan like ved.

- Jeg slo til med en gang. Jeg liker meg veldig godt her. Det er et godt sted å bo, og mye enklere for meg å bo på bakkeplan, sier Laila.

Rask mellomfinansiering

Dermed rullet ballen. Laila slo til på leiligheten som var til salgs, men først måtte hun ordne mellomfinansiering. Det fikk hun av BN Bank.

- BN Bank responderer raskt i slike situasjoner, og det tok ikke lang tid før mellomfinansieringen var i orden, forteller Søvik.

Salmakertunet ble bygget i 2005, og ligger sentralt, ikke langt unna jernbanestasjonen i Ski.

- Det er et perfekt sted å bo for veldig mange. Laila liker seg godt, og jeg er glad for at jeg kunne tilby henne en leilighet i samme sameie, sier Søvik.
Trenger du finansieringsbevis eller finansiering?Vi samarbeider med BN Bank, og som kunde får du fri etablering.

Alt ble så enkelt

Men det å flytte i en alder av 82 er krevende. Det vet Laila alt om.

- Jeg skulle jo bare flytte 150 meter. Men du vet, gjennom et langt liv har jeg samlet opp massevis av ting. Jeg hadde så mye som skulle flyttes på, så derfor takket jeg ja på tilbudet fra Hans Petter om pakking, flyttehjelp og utvask. Det angrer jeg ikke på i dag. Det var virkelig til stor hjelp, og en enkel og trygg løsning for meg, forteller Laila.

Hun hadde ikke en eneste bemerkning til hele prosessen.

- De pakket tingene mine, og flyttet dem. De var så nøye og forsiktige, og de som vasket var helt strålende. Jeg hadde ikke en eneste bemerkning. Dette var ganske annerledes enn sist jeg flyttet. Da var det flere ting jeg ikke var fornøyd med – til en langt høyere pris, sier Laila.

Hun hadde egentlig tenkt å benytte flyttebyrået hun brukte da hun flyttet inn i leiligheten, men da tilbudet fra Krogsveen på flyttehjelp og utvask lå på bordet, fant hun raskt ut at hun ville benytte seg av tilbudet fra Krogsveen Pluss.

- Det var jo mye billigere. Og så ordentlig alt ble gjort, stråler Laila Olsen.
De pakket tingene mine, og flyttet dem. De var så nøye og forsiktige, og de som vasket var helt strålende. Jeg hadde ikke en eneste bemerkning. Dette var ganske annerledes enn sist jeg flyttet. Da var det flere ting jeg ikke var fornøyd med – til en langt høyere pris.
Laila Olsen

Søt musikk

Tilbakemeldingene er søt musikk i Hans Petter Søviks ører. Han stoler fullt og helt på Krogsveens samarbeidspartnere, som alle er kvalitetssikret, og får ofte napp på tilbudene han gir kundene sine.

- Hun fikk flytting og utvask til halve prisen av det hun sjekket ut først, og her sitter Laila strålende fornøyd. Det kan jo ikke bli bedre, sier Hans Petter Søvik.

Krogsveen Ski-megleren fikk også raskt solgt Lailas leilighet. Dermed ble heller ikke mellomfinansieringen for Laila så kostbar.

Utleie gjennom Krogsveen

Nå skal også leiligheten leies ut. Kjøperne av Lailas leilighet ville nemlig investere, for i første omgang å leie ut.

- Jeg har veldig sans for kjøpere med en langsiktig plan. Jeg anbefalte dermed Krogsveen Utleie i Moss, og det slo de til på. Dermed ble hele prosessen et skikkelig kinderegg, med både salg, kjøp, mellomfinansiering, utvask, flyttehjelp og utleie, forteller en fornøyd Hans Petter Søvik, som aldri var i tvil om at Sonia Tajdus var rett megler for oppdraget.

- Da jeg kontaktet Sonia på Mosse-kontoret, så var jeg sikker på at dette var riktig utleiemegler. Sonia er veldig profesjonell, og yter god service, sier Søvik.

Flere visninger i romjulen

Utleiemegler Sonia Tajdus fikk dermed oppdraget med å leie ut leiligheten i Ski.

- Da vi fikk greie på at denne leiligheten skulle leies ut, var det bare å kaste seg på oppdraget. Leiligheten ble lagt ut i markedet før overtagelsen ved månedsskiftet, forteller Tajdus.

Desember er lavsesong for utleie av boliger, men med sentral beliggenhet og kort vei til jernbanestasjonen i Ski, mener Tajdus det ikke vil gå lang tid før leiligheten er utleid.

- Erfaringsmessig er desember en rolig måned – i hvert fall frem til jul. I romjulen har vi erfaring med at flere går på visning. Også utleievisninger. Folk har fri i romjulen, og kanskje litt bedre tid enn de vanligvis har. Dermed forventer vi flere på visninger i romjula, sier Tajdus.

Følger hele leieprosessen

Det er mange fordeler med å bruke utleiemegler. Tajdus forteller at hun som utleiemegler ordner alt det formelle ved utleie-avtalen.

- Vi ordner alt fra foto, til annonsering og til overlevering. Ja, vi ordner også tilbakelevering av boligen. Vi har også oppfølging av leieforholdet underveis i leieperioden, forteller Sonia Tajdus.


Ta kontakt med Krogsveen Ski
Foto: Lars Boyesen