Derfor er Krogsveens flyttehjelp nyttig for boligselgere

7. januar 2020 av Krogsveen
Takket være flyttehjelps-tjenestene til Krogsveen, blir boligreisen til deg som vil selge boligen din enklere. Det mener eiendomsmegler Stig-Håkon Nøkling i Bergen.
Stig-Håkon Nøkling er en av våre mest erfarne eiendomsmeglere. Med mer enn 15 år i bransjen, har han god erfaring og kunnskap om hva boligselgere har behov for. Han vet godt at mange ønsker en enkel og smertefri boligreise.
Jeg ser det spesielt blant de som er over 50 år og vil flytte fra store eneboliger til leiligheter. De har gjerne hytte i tillegg til eneboligen, og ønsker et enklere liv. De er lei av å pusse opp og holde boligen vedlike, sier Nøkling.
Når de bestemmer seg for å selge, har eneboligen ofte blitt noe neglisjert gjennom flere år. Det kan vise seg i form av slitte lister og gulv, og detaljer som selger ikke lenger ser selv.

Gjennomgår boligen med interiørekspert

I slike tilfeller benytter Nøkling ofte interiørkonsulenter og eksperter som gjennomgår boligen. Ekspertene vurderer hva som bør gjøres for at boligen skal fremstå best mulig.
Interiøreksperten lager en liste over hva hun mener bør foretas før vi legger boligen ut for salg. Fra den listen kan boligselger velge hva de ønsker å gjøre. Når de har valgt, tar vi oss av resten, sier Nøkling.

Krogsveen tar oppussingsjobben

Det betyr at Krogsveen kontakter håndverkere og andre for å gjøre de utbedringene selger ønsker. Gjennom våre flyttetjenester tilbyr vi snekkerarbeid, maling, rørleggere, elektrikere, murere og andre håndverkere.

Vi tilbyr også styling av boligen, pakking, lagring, flytting og vask.

Prisen for tjenestene er de samme som hvis du bestiller de selv. Du får heller ingen faktura for jobbene. Du betaler for tjenestene først når vi har solgt boligen, og det blir en del av hele oppgjøret, sier Nøkling.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0