Henrik (42) har solgt langt over 1000 boliger for Krogsveen på Nordstrand – er sulten på mer

3. mai 2020 av Krogsveen
Han begynte med å assistere på visninger i 1998. To år senere var Henrik Hisdal fra Nordstrand ansatt i Krogsveen. Over 1000 boligsalg senere er han fortsatt sulten på mer.
I 2020 hadde Henrik Hisdal sitt 20-årsjubileum som megler i bedriften han elsker mer enn noen annen. Jobben som daglig leder, fagansvarlig og eiendomsmegler i Krogsveen avd. Nordstrand gir ham energi. Nordstrand kjenner han som sin egne bukselomme. Her er han født og oppvokst.

- Det handler om folkene jeg jobber med. Enkelte har jeg jobbet med i snart 20 år. Jeg gleder meg til hver eneste dag på jobb, sier Henrik med munter tone.

Ler mye på jobb

Meglerkontoret har akkurat sånn passe lay-back-faktor som 42-åringen ønsker.
- Det er en herlig gjeng. For å si det sånn; vi ler mye på jobb. Folkene her gir meg energi, forklarer Henrik.

I villrede etter Forsvaret


Henrik har solgt godt over 1000 boliger for Krogsveen siden han begynte. Unggutten på 21 hadde ingen anelse hva fremtiden ville bringe etter et par år i Forsvaret.
- Jeg var i villrede. Helt tilfeldig fikk jeg et tilbud av søsteren til en nær venn av meg. Hun var megler i Krogsveen, og tilbød meg å være visningsassistent for henne. Jeg takket ja, og da var det gjort, forteller Henrik.

Godt miljø og god kultur

Etter endt utdannelse ble han ansatt i Krogsveen. Året var 2000. Siden har han vært ansatt på Nordstrand-kontoret.
- Jeg ble utrolig godt mottatt. Jeg merket med en gang at Krogsveen var et selskap som tok vare på sine ansatte. Det var godt miljø og en god kultur i bedriften, sier Henrik.

Pusser ikke fasade

Og slik har det fortsatt. Kulturen i Krogsveen er noe av det Henrik setter aller mest pris på.
- Det er gode verdier her. I Krogsveen har vi en kultur som passer meg langt bedre enn i en rekke andre meglerfirmaer. Vi har en jordnær tilnærming til kolleger og kunder. Her pusser vi ikke fasaden med fine dresser og slips, men har en holdning og fremtoning som jeg vet kundene våre setter pris på, sier Henrik.

Selger boliger med trygghet

Det er flere år siden han passerte 1000 solgte boliger.
- Jeg er vel en god mann for Krogsveen, da, smiler den energiske megleren.
Han mener det er en stor fordel å jobbe som megler i sitt eget nærområde.
- Årsaken er at jeg selger med trygghet. Jeg kjenner området og reguleringen ut og inn, og jeg vet hvilke private og offentlige tilbud som er i nærområdet. Det er viktig – både for meg selv om kundene mine, sier Henrik.

Tålmodig samboer

Over 20 års ansiennitet og over 1000 solgte boliger har medført mange timer med såkalt ubekvem arbeidstid. Megleryrket er ingen ni-til-fire-jobb. Det vet Henrik Hisdal alt om.
- Men jeg har en ekstremt tålmodig og flott samboer. Forleden fortalte hun meg at jeg hadde spist middag sammen med familien fem ganger i løpet av ett år, sier Henrik med alvorlig undertone.

Eldre og klokere

Tobarnspappaen har heller aldri tatt pappapermisjon. Det er ikke noe han er stolt av.
- Jeg tror jeg har blitt både eldre og klokere siden den gang. Men nå har jentene mine på 12 og 14 år blitt så store at de ikke lenger synes det er så spennende å gjøre ting sammen med pappa. Andre ting lokker mer, sier Henrik, og ler litt av paradokset.

Lange dager

Henrik har ikke så ofte visninger i helgene lenger. Ofte ønsker kundene visning på hverdager, og private visninger. Det resulterer i lange arbeidsdager. Ofte må han ta med seg jobben hjem.
- Men slik er det. I perioder er jeg på kontoret klokken 06.00 for å gjøre unna papirarbeid og skrivejobber. Så går det slag i slag med å kontakte kunder, budrunder, kundemøter og visninger, før jeg også noen ganger må lage salgsoppgaver på sen kveld. Helgene benyttes også som oftest til papirarbeid. Det gjør jeg ofte på hjemmekontoret mitt, forteller Henrik.

Fornøyde kunder viktig

For Henrik er det viktig at kundene er fornøyd med jobben han gjør.
- Den beste tilbakemeldingen jeg kan få fra en kunde er når vedkommende er fornøyd med prosessen vi har gjort for dem, selv om det kanskje har tatt litt lenger tid før salget ble gjennomført. Det å dra i land et «tregere» salg, og likevel få gode tilbakemeldinger, er veldig morsomt, sier Henrik.

Populær flyttehjelp

Flyttehjelpen til Krogsveen er populær. Henrik er begeistret over tilleggsproduktene Krogsveen tilbyr.
- Kundene gir høy score på slike oppdrag. Jeg bruker det mye, og spesielt flyttehjelp og vaskehjelp er populære tilbud. Folk ønsker å sette bort krevende arbeidsoppgaver som flytting og vask når de skal selge boligen sin, sier Henrik.

Favorittferie = Norge

Fritid blir det dermed lite av. Henrik setter pris på de få skiturene han kan prioritere, men skiferier er det lenge siden han har vært på. Tiden strekker som oftest ikke til, selv om han trener så ofte han kan.
- Skulle jeg velge favorittferie, må det bli i Norge. Jeg liker meg godt både ved sjøen og i fjellet. Men jeg elsker også jobben min. Det er dette jeg trives med, og jeg vil gjerne selge massevis av boliger i fremtiden. Jeg er sulten på mer, sier Henrik Hisdal, daglig leder hos Krogsveen Nordstrand.


Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0