Krogsveen i Trondheim: Sikrer trygt salg med fokus på best mulig boligpris

27. oktober 2020 av Krogsveen
Skal du selge bolig i Trondheim? Krogsveens erfarne meglere gir deg en trygg og effektiv boligreise. Her kan du lese hvordan Krogsveen-meglerne jobber seg fram til best mulig pris for boligen din.
Krogsveens boligsøkerregister og tilleggstjenestene Krogsveen Pluss gir kunder i Trondheim en enkel, trygg, og effektiv boligreise ved kjøp og salg av bolig. Dette er også de viktigste verktøyene som brukes for at erfarne meglere kan få best mulig pris for boligen.

– En solid stab av erfarne fagfolk i Krogsveen har utviklet verktøy som gir oss et klart konkurransefortrinn. Er du opptatt av å få best mulig pris for boligen din, samtidig som du vil ha en trygg og effektiv boligreise, bør du velge Krogsveen i Trondheim, sier eiendomsmegler Benjamin Strøm Solli.
Benjamin Strøm Solli, eiendomsmegler Krogsveen Trondheim

Boligsøkerregisteret

Eiendomsmegleren er ikke i tvil om at Krogsveen har den beste boligreisen å tilby kundene i Trondheim. Staben av erfarne meglere vet å behandle verktøyene som sørger for at du alltid får best mulig pris for boligen din.

- 40 prosent av boligkjøperne våre står oppført i Boligsøkerregisteret. Her får kjøpere beskjed om boliger som passer deres søkekriterier lenge før de er ute i markedet. Det å starte en boligsalgsprosess med allerede potensielle kjøpere er en klar fordel med tanke på pris, forklarer Benjamin.

Skreddersydd bolig

Det detaljerte boligsøkerregisteret sørger for høykvalitetstips til boligsøkeren. Gjennom disse tipsene får søkerne kjennskap til boligen lenge før objektet legges ut for salg.
Benjamin understreker at dette ofte fører til at kundene er klare og venter på drømmeboligen - og ikke kjøper en annen bolig i mellomtiden.

- Uten dette registeret, ville de kanskje kjøpt en bolig som ikke passer helt til kriteriene de ønsker. Boligsøkerregistret fører til at kjøpere kan få mulighet til å kjøpe en bolig skreddersydd for deres ønsker og formål, noe som naturlig nok påvirker prisene, forklarer Benjamin.

Kundene får den beste oppfølgingen

Krogsveen har spesialisert seg på eiendomsmegling siden oppstarten i 1975. I dag har Krogsveen 53 kontorer i Sør-Norge, og i 2018 etablerte de seg altså i Trondheim.

Å etablere et nytt meglerhus i Norges tredje største by har vært utfordrende, men veldig spennende for Benjamin og hans kolleger. Trønderne er virkelig i ferd med å oppdage den solide merkevaren Krogsveen, som har inntatt byen. Hos Krogsveen får boligkunder den aller beste oppfølgingen, der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

God kundekontakt

I snart to år har Benjamin Strøm Solli jobbet ved Krogsveen-kontoret i Trondheim. Han har ikke angret, selv om reisen over i et nytt selskap var utfordrende da han begynte i Krogsveen i februar2019.

- Skifter man arbeidsplass uten å ta med seg aktiv portefølje, er det det samme som å starte opp helt på nytt. Man må re-starte hele prosessen, noe som er tidkrevende, sier Benjamin.

Heldigvis har han opparbeidet seg en kundemasse etter aktivt boligsalg i over 12 år, og er evig takknemlig for alle kundene som kommer tilbake når de skal gjennom en ny salgsprosess.

- De har erfaring, og et forhold til meg som eiendomsmegler, og ikke selskapet, presiserer Benjamin.

Han erkjenner at det ble en litt uvanlig skilsmisse, med karantenetid fra tidligere arbeidstaker. Sakte, men sikkert har han jobbet seg tilbake i manesjen.

- Nå er jeg, som alle de andre på Krogsveen-kontoret her i Trondheim, godt i gang, sier Benjamin fornøyd.

Meglere med vilje og lyst

Målet da Krogsveen etablerte seg i Trondheim i 2018, var å bygge en god grunnmur, og sørge for at kundene fikk en så god boligreise og salgsprosess som overhodet mulig. På sikt ønsker Krogsveen å ta opp konkurransen med etablerte meglerhus i Trondheim.
Kontoret vårt består av en rekke erfarne meglere, som kan sitt virke. Meglerne våre har vilje og lyst. I tillegg til Boligsøkerregisteret, har vi et stort konkurransefortrinn i de veletablerte tilleggstjenestene Krogsveen Pluss.
Benjamin Solli, Eiendomsmegler Krogsveen Trondheim

Gjør boligreisen enklest mulig

Han presiserer at dette gjelder tjenester som visningsvask, utvask av bolig ved salg, mellomlagring av møbler og interiør, pakking og flyttehjelp, håndverkstjenester, og styling av bolig før foto og visning.

- Fokus til meglerne i Krogsveen er å gjøre boligreisen så god og enkel som mulig. Veldig mange eldre lar være å bytte bolig, rett og slett fordi de kvier seg til alt styret som flytting medfører. Derfor blir de boende der de er - ofte altfor lenge. Med våre Pluss-tilbud, blir boligreisen veldig enkel. Velger du styling eller håndverkstjenester, vil også dette påvirke prisen positivt for deg som selger, sier Benjamin.

Går via sluttoppgjøret

Han understreker at folk flest har en travel hverdag. Det å klargjøre en bolig for visning og salg, oppleves av mange som slitsomt.

- Når skal jeg få tid til å vaske og gjøre boligen klar for visning? Hvor skal jeg lagre tingene mine? Hvordan skal jeg få flyttet alle møblene mine? Mange spørsmål dukker opp i en slik prosess, sier Benjamin.

Han stiller store krav til seg selv som eiendomsmegler, men også ganske store krav til kundene. Boligen skal presenteres fra sin beste side.

Han opplyser at Krogsveen har avtaler med dedikerte firmaer og personer som organiserer alt for kunden. Krogsveen legger også ut for alle kostnadene knyttet til tilleggstjenestene.

- Vi bestiller og legger ut for alt. Kundene behøver ikke å booke eller betale regningene underveis i prosessen. Alt går via sluttoppgjøret ved salg. Derfor er dette kostnader som kundene aldri ser i selve prosessen, forklarer Benjamin.

Gode tilbakemeldinger

Og tilbakemeldingene lar ikke vente på seg. Meglerne på Krogsveen-kontoret i Trondheim får en strøm av gode tilbakemeldinger.

- Vi får mange gode tilbakemeldinger og gode historier fra boligselgere og boligkjøpere som velger Krogsveen. Tilbakemeldingene går på dette med god kundebehandling, trygghet, enkel flytteprosess, og gode tilbud av tilleggstjenestene i Krogsveen Pluss. Folk er fornøyd med hvor enkelt det er å bruke disse tjenestene, når Krogsveen bestiller og legger ut for løpende utgifter og tar alt det økonomiske ved sluttoppgjøret, sier Benjamin.

Sterke tall for Krogsveen

Benjamin forteller at temperaturen i boligmarkedet måles i omløpshastighet. Det betyr hvor lang tid det tar fra en bolig legges ut for salg, til den blir solgt, og hvor stor andel boliger som blir solgt over prisantydning.
- Vi kan slå i bordet med svært sterke tall på dette området. Årsakene er et godt utarbeidet boligsøkerregister og tilleggstjenestene i Krogsveen Pluss, kombinert med at erfarne meglere har tilgang på mange kjøpere her i Trondheim. Alt dette øker sannsynligheten for å oppnå høyere pris for boligen, sier Benjamin Strøm Solli.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0