Krogsveen satser på Jæren- Bygger stein på stein

13. august 2020 av Krogsveen
Jærbuen har skapt det vakre jærlandskapet ved å legge stein på stein i hundrevis av år. Det var et møysommelig arbeid. – Vi ønsker også å legge stein på stein, men i et litt annet landskap og tempo, sier Daniel S. Mossige, som skal legge Jæren for sine føtter som daglig leder i Krogsveen-teamet.
Daniel hadde sin første kontakt med Krogsveen i 2015. Han søkte jobb som eiendomsmegler. Tilbakemeldingen var klar: «Du mangler salgserfaring». Det neste året dro han fra dør til dør som dørselger.

Bratt læringskurve

Læringskurven var bratt, men målet var klart. Det var dette Daniel drømte om, det var dette han hadde lyst til og det var dette han ville satse framtida si på. Dermed gikk han fra dør til dør for å få salgserfaring på rekordtid. Året etter ansatte Krogsveen ham som eiendomsmegler.
– Det gikk fort, sier Daniel, og smiler. Nå styrer han meglerteamet som består av en håndfull medarbeidere, samlokalisert med kontoret Krogsveen har på Sandnes.
– Det er få som kan vise til en slik utvikling, sier regionleder for Krogsveen, Kurt Frafjord. I utgangspunktet skulle vi satse på Jæren i vår, men da koronakrisen kom, ble dette utsatt. Nå ser vi positive trender, ting begynner å gå seg til, dermed er det på tide å sette planene ut i livet. Nå gleder vi oss til å komme skikkelig i gang, sier Frafjord.

Oppvokst på Klepp

Daniel vokste opp på Klepp, og bor på Bryne. Hans lokale tilknytning er en fordel når Krogsveen satser i de tre kommunene Klepp, Time og Hå. Etter å ha bodd hele sitt liv på Jæren, har han nødvendig lokalkunnskap og ser fram til å kunne konsentrere seg om denne regionen. Han har alltid engasjert seg i lokalfotballen, og med kledelig beskjedenhet kommer det fram at han kan se tilbake på et kretsmesterskap med Klepp IL. Han medgir at han har savnet fotballkampene under koronakrisen, men ser fram til mange nytefulle timer, da spesielt med «laget hans» Real Madrid.
Engasjementet er det ikke noe å si på. Han ønsker å skape tillit, med en ærlig tilnærming til sine arbeidsoppgaver. Han vil være til stede gjennom hele salgsprosessen, helt fra første møte, gjennom alle visninger, og til man ender opp på kontraktsmøtet. – Det gir trygghet for både selger og kjøper, sier han.

Flyttehjelp

Flyttehjelp* med Krogsveen har kommet for å bli. Da dette ble lansert i fjor, var man spent på mottakelsen. Det gikk så det suste. – Det at folk kan lene seg tilbake, selge og flytte uten å måtte stresse med alle store og mindre gjøremål. Her kan kunden blant annet få visnings- og flyttevask, mellomlagring av innbo, flytting og ulike håndverkstjenester. Alle leverandører er kvalitetssikret, betales av Krogsveen, og trekkes direkte fra oppgjøret når boligen er solgt. Kunden forholder seg til kun én kontaktperson i Krogsveen. Vi fikser alt og det er enkelt for kunden.

Boligsøk

Han trekker også fram Krogsveens Boligsøk med mer enn 50.000 potensielle kjøpere av boliger.
Hver gang vi møter en potensiell kjøper, kartlegger vi disse: Hvor ønsker de å bo, hva slags bolig ønsker de, størrelse, antall rom, pris osv. osv. Dermed matcher vi, og tipser om boliger som kommer for salg og inviterer til visninger.
Daniel Mossige, Krogsveen Jæren
- Dette registeret hjelper oss å treffe kjøpere på et tidlig stadium noe som er positivt både for kjøper og selger, mener Daniel.
– Vi jobber for at kunden skal ha «Verdens enkleste boligreise», avslutter han. Det skal være enkelt å flytte med Krogsveen.
Er du på boligjakt? Ta kontakt med oss på Jæren
Foto: Marianne Lyse/Haga foto.

*Flyttehjelp

Selger eller kjøper du bolig hos oss slipper du å stresse med vasking, lagring, flytting og transport.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0