Lederskifte hos Krogsveen i Larvik: - Jeg skifter fra et fantastisk Krogsveen-kontor til et annet

20. april 2021 av Krogsveen
Anette Vindum (47) er ny daglig leder hos Krogsveen i Larvik. Nå skal den Vestfold-kjære Sandefjord-kvinnen bygge team i nabobyen.
Hun har hatt tre fantastiske år hos Krogsveen i Sandefjord. Anette Vindum har stortrivdes på jobb i hvalfangerbyen, men øynet nå muligheten til å ta et karrieresteg.

- Jeg kunne ikke si nei til et slikt tilbud. Pendlerveien er heller ikke avskrekkende. 15 minutter fra dør til dør skremmer meg slett ikke – tvert om. Det er bare fint å få noen minutter i bil morgen og kveld, sier Anette fornøyd.

Hun tar over daglig lederstillingen etter Thomas Østmo.

Trainee på agendaen

16. april tok hun over som ny daglig leder ved Larvik-kontoret. Der blir hun leder for et velfungerende meglerteam på seks. Målet er å utvikle det ytterligere.

- I Larvik er vi fem eiendomsmeglere og én eiendomsmeglerfullmektig. Min jobb blir å utvikle dette teamet ytterligere, og forhåpentligvis også utvide med flere ansatte etter hvert. Trainee-stillinger står på agendaen, men her skal vi bruke litt tid. Vi skal finne de rette personene som passer godt inn i gjengen som allerede er der, påpeker Anette.

Bor sentralt i Sandefjord

47-åringen er født og oppvokst i Sandefjord – gift med Jens, og mamma til Christoffer (19) og Victoria (22). Hun har 17 år bak seg i megleryrket. De tre siste i Krogsveen.

- Jeg vil fortsatt bo i Sandefjord. Vi bor på Virik, sentralt i Sandefjord. Her er det bare en kort rusletur ned til båten vår, som ligger i havnen der. Vi kan ikke ha det bedre enn det. Båtlivet er en stor del av livet vårt i sommerhalvåret, påpeker Anette.

Hyttesalg i Vrådal

Hos Krogsveen i Sandefjord har hun blant annet hatt ansvaret for hyttesalget i Vrådal. Et marked som fremdeles skal betjenes, bare nå fra Larvik. Familien har selv hatt hytte i telemarksbygda, og Anette er derfor godt kjent.

- Vi solgte hytta vår like før koronaen kom til Norge. Det skulle vi vel ikke ha gjort. Burde ventet litt, når vi ser på utviklingen som har vært i hyttemarkedet det siste året, sier Anette, og ler.

Ville ikke skiftet arbeidsgiver

Hun er både smigret og glad for jobbtilbudet som plutselig dukket opp over bordet. Anette følte tiden var inne for å utfordre seg selv i en stilling som daglig leder. 17 år i yrket har gitt henne solid erfaring.
Krogsveen er et bunnsolid selskap, og jeg kunne ikke tenke meg å skifte arbeidsgiver
Anette Vindum, Krogsveen Larvik

- Spesielt de tre siste årene. Krogsveen er et bunnsolid selskap, og jeg kunne ikke tenke meg å skifte arbeidsgiver, sier hun.

Krogsveen tar hensyn til ansatte

Anette legger stor vekt på hensynet som tas til de ansatte.

- Ledelsen i Krogsveen ser deg som individ. Det er korte kommunikasjonslinjer fra topp til bunn, og de ansatte blir både hørt og sett, forteller hun.

Det at Krogsveen heller ikke er et kjempestort selskap, mener Anette gir selskapet en helt egen personlighet.

- Det gjør det, og verktøykassen vi opererer med er dessuten helt unik - med gode, gjennomarbeidede systemer som gjør at vi kan tilby kundene våre en trygg og enkel boligreise. Det gjennomsyrer alt arbeidet vi gjør i Krogsveen, sier Anette engasjert.

Trygge ansatte = trygge kunder

Den gode tilretteleggingen gjør at hun selv også føler seg trygg i jobben – på lik linje med kundene. Trygge ansatte fører til trygge kunder.

- Min jobb er å hjelpe folk med de største verdiene de eier. For de aller fleste av oss er det boligene våre dette dreier seg om. Når kunder skal omsette boligene sine, skal de vite at de kan føle seg trygge og godt ivaretatt. Enkelte gjør det kun én gang i livet, og da er det viktig å bli godt ivaretatt, sier Anette.
I Krogsveen gjør vi ikke bare alt for å sikre kunden en enkel og trygg boligreise. Vi tar godt vare på de ansatte.
Anette Vindum, Krogsveen Larvik

Glad i Vestfold

Hun elsker å jobbe i boligmarkedet i Vestfold - det området hun selv er så glad i.

- Jeg er veldig glad i å reise selv, men du kan egentlig ikke ha det bedre enn å bo i Vestfold. Her har vi flotte strender og en skjærgård mange misunner oss. Nå, som vi ikke har lov å reise til sydligere strøk, er jeg glad for å bo i Sandefjord.

Lengter etter Spania

Anette innrømmer imidlertid at hun lengter etter en tur til Spania.

- Jeg har bodd to år i Torrevieja på Costa Blanca, og dessuten feriert mye på Solkysten. I Spania kan jeg reise tilbake til det samme stedet flere ganger, fordi jeg trives veldig godt der. I andre land gjør jeg ikke det. Da liker jeg å reise til forskjellige steder hver gang. Men jeg innrømmer at jeg har en forkjærlighet for land med strender og palmer, sier Krogsveens nye daglige leder i Larvik.

Ta kontakt med Krogsveen Larvik
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0