Nytt Krogsveen-kontor på Årnes: Tony (28) skal lede Krogsveen til suksess i vekstkommunen Nes

12. oktober 2021 av Krogsveen
Årnes-gutten Tony (28) åpner nytt Krogsveen-kontor på hjemmebane. 1. september ble han daglig leder for meglerselskapets nysatsing i Nes kommune i Viken fylke.
- Årnes er i vekst. Derfor er timingen på etablering av Krogsveen-kontor på Årnes perfekt, sier Tony Kristiansen til Magasinet Krogsveen.

Han er håndplukket til jobben som daglig leder ved Krogsveens nye kontor på Årnes. Tony gleder seg enormt til å etablere kontoret og jobbe i hjemlige trakter med det han liker aller best. 28-åringen har fem års erfaring, fordelt på to år som meglerfullmektig og tre år som eiendomsmegler, i DNB Eiendom.

- Jeg har alltid drømt om å lede et kontor. Nå får jeg sjansen, og skal benytte den godt, sier 28-åringen.
Tony Kristiansen, daglig leder Krogsveen Årnes

Åpner i september

Årnes er sentrum i Nes kommune i Viken fylke. Det nye Krogsveen-kontoret skal etableres i Årnes-kvartalet. Kontoret åpner i september, og Tony får med seg kollega Frida Emilie Pedersen Tørrishaug (25). De to har jobbet sammen tidligere og kjenner hverandre godt.

Tony og Frida skal dekke hele Nes kommune, men også områder i Sør-Odal og Aurskog.
Årnes er i vekst. Derfor er timingen på etablering av Krogsveen-kontor i Årnes perfekt.
Tony Kristiansen, daglig leder Krogsveen Årnes

Tilflytting

- Tilflyttingen i kommunen har vært mellom fem og ti prosent. Det er en spennende utvikling. Området er hele tiden i vekst, og det er stor byggeaktivitet, forteller Tony.

Flere og flere benytter seg av hjemmekontor – både delvis og helt - noe som fører til utflytting fra Oslo og tilflytting i utkantstrøkene. Prisene stiger derfor også i Nes. Stor byggeaktivitet og nye veier, samt jernbaneforbindelse direkte til Lillestrøm og Oslo, er mye av årsakene til satsingen i kommunen.

50 minutters pendling

- Du bruker 50 minutter med tog til Oslo. Det er helt innafor når du pendler. I tillegg ser folk at de får kjøpt seg en stor enebolig for samme pris som en tre-roms leilighet på «Løkka» i Oslo. Mange velger derfor å flytte ut av byen når de får muligheten til å ha hjemmekontor, sier Tony.

Tillitsbasert jobb

Selv er han ekte Årnes-gutt, oppvokst på Fjellfoten byggefelt i utkanten av Årnes. Det var imidlertid aldri aktuelt for Tony å begynne som fersk, nyutdannet megler i lokalsamfunnet han var oppvokst i.

- Jobben vi gjør er tillitsbasert, og jeg hadde ikke lyst til å begynne som han ferske jyplingen i eget nærmiljø. Nå har jeg fem års erfaring som megler, og føler at tiden er inne. Jeg ser virkelig frem til å åpne dette kontoret på Årnes, sier Tony, som tok utdannelsen ved BI i Stavanger.

Krogsveen - det rette valget

Tony mener selv han alltid har hatt en selger i seg. Det, i tillegg til stor variasjon i arbeidsoppgaver og mye menneskekontakt, lokket ham til yrket.

- Ingen dager er like. Du treffer alle typer mennesker. Det er stor variasjon, og alltid nye utfordringer i arbeidsoppgavene. Det at jobben også er tillitsbasert, gjør at Krogsveen er det rette valget for meg. Krogsveen er en solid merkevare med gode verktøy, og en veldig fin kultur, sier Tony.

Han sikter til korte kommunikasjonslinjer, gode arbeidsforhold, tilleggstjenestene Krogsveen Pluss, Boligsøkerregisteret, meget gode forsikringsordninger for kundene og samarbeidet med BN Bank.

Lokalkunnskap

Selv har han kjøpt seg en stor enebolig på Fjellfoten, det samme boligfeltet han vokste opp i som guttunge. Markedet består stort sett av eneboliger, rekkehus og leiligheter, men det er også noe hytter. I Årnes sentrum er det stor byggeaktivitet av leiligheter.

- Lokalkunnskap er viktig i denne jobben. Jeg er født og oppvokst i Nes, og kjenner boligmarkedet godt. Jeg ser fram til å gjøre en god jobb for kundene, sier Tony.
Ingen dager er like. Du treffer alle typer mennesker. Det er stor variasjon, og alltid nye utfordringer i arbeidsoppgavene. Det at jobben også er tillitsbasert, gjør at Krogsveen er det rette valget for meg. Krogsveen er en solid merkevare med gode verktøy, og en veldig fin kultur.
Tony Kristiansen, daglig leder Krogsveen Årnes

Håndplukket til jobben

Nes kommune er hjemkommunen til Stian Kløfta, administrerende direktør i Krogsveen. Krogsveen har vært til stede på Romerike siden 1998, og Kløfta har selv lang fartstid som megler i Nes kommune. Derfor ligger eiendomsmeglingen her hans hjerte nær.
Og nettopp derfor var valget av daglig leder også viktig for Kløfta. Han bekrefter at Tony Kristiansen er håndplukket til oppgaven.

- Tony er håndplukket til jobben. Han er ung, og har massevis av energi. I tillegg er han lokal, noe som også er viktig, sier Kløfta, som daglig pendler den drøye timen fra Årnes til Krogsveens hovedkontor på Fornebu.

- Jeg har hjertet mitt på Årnes og i Nes kommune, og derfor er dette kontoret viktig for meg. Dessuten er Årnes i vekst. Det har skjedd mye positivt i form av nye bygg, butikker og restauranter. Derfor har vi stor tro på markedet der, sier Stian Kløfta.

Tallfakta Nes kommune

Tallfakta fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) bekrefter at Årnes og Nes kommune er et populært tilflyttingssted. Nes kommune har drøye 23.500 innbygger per i dag. Beregnet ut fra de siste årenes utvikling, regner SSB at Nes kommune vil ha 25.800 innbyggere i 2030, og at utviklingen vil fortsette frem mot 2050.

Kommunen har i dag 7239 eneboliger, 1129 leiligheter og 696 hytter.

- Tallene bekrefter at dette er et spennende eiendomsmarked, fastslår Tony Kristiansen.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0