Pusse opp boligen? Krogsveen gir deg råd og kvalitetssikret hjelp til oppussing

4. mai 2021 av Krogsveen
Planlegger du å kjøpe eller selge en bolig med behov for oppussing? Krogsveen kan bistå deg trygt gjennom prosessen. – Vi gir deg trygge råd. I tillegg er vi innovative, sier Egil André Horgmo, eiendomsmegler hos Krogsveen i Moss.
Undersøkelser viser at åtte av ti boligkjøpere synes det er greit å bruke penger på oppussing av nyinnkjøpt bolig. Spørsmål som i første rekke melder seg, handler om kostnader knyttet til oppussingen, samt omfanget av den.

Krogsveen har verktøyene og erfarne fagfolk som bistår deg i en slik prosess.

Vurderer omfang og kostnader

Dersom du planlegger å kjøpe en bolig med behov for oppussing, kan Krogsveen hjelpe deg med å vurdere omfanget og kostnadene knyttet til oppussingen før du byr på boligen. Dermed unngår du å kjøpe en bolig du ikke har råd til å pusse opp.

Planlegger du å selge en bolig med samme behov, kan solide, kvalitetssikrede håndverkstjenester gjennom tilleggstjenestene Krogsveen Pluss gi deg en solid økonomisk gevinst.

Viktige tiltak

- Hovedessensen og fokus i planleggingen av en salgsprosess er presentasjons- og billedmateriellet, altså det arbeidet man legger ned i alt fra maling og finish, til det å rydde bort tunge møbler slik at boligen fremstår best mulig til foto. På den måten fanger vi mest mulig oppmerksomhet av boligen på digitale flater frem til visning. Vi får ett bedre grunnlag til salgsarbeidet og det interesseskapende når vi treffer riktig målgruppe. Da får vi skapt størst mulig interesse for hjemmet frem mot visning og disse kundene følges opp fortløpende. Nettopp derfor er dette forarbeidet så viktig. Jo flere mennesker som ønsker visning, jo bedre sier Egil André Horgmo.

Han presiserer at fargevalg i så måte også er viktig.
Egil Andre Horgmo, Krogsveen Moss

God planlegging før kjøp

God planlegging er også viktig, selv om tiden ofte er knapp når en bolig er lagt ut for salg, og du allerede har vært på visning.

Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil det lønne seg å planlegge hva slags oppussingsbehov boligen bør ha for at du skal trives i ditt nye hjem, sier Horgmo.

MÅ – eller fint å få gjort?

Han understreker at Krogsveen er svært kvalitetsbevisste og innovative med tanke på å bistå deg med hva som bør gjøres – enten det gjelder pris for arbeidet eller boligen, fremdrift, hva slags arbeid du trenger fagfolk til å gjøre, samt hva du eventuelt kan gjøre selv. Husk at man selger et førsteinntrykk, både gjennom annonsemateriellet og videre gjennom visning.

- Vær realistisk, og prioriter. Sett opp en liste over det du føler MÅ gjøres, og det som hadde vært fint å gjøre, sier Horgmo.

Ting som MÅ gjøres, er detaljer som sikrer boligens standard, samt sikrer verdier og livskvalitet for deg og de du skal bo sammen med.

- «Fint å få gjort» er av mer estetisk karakter. Detaljer dere fint kan leve uten, påpeker han.

Øker verdien på boligen

De aller fleste boliger har potensial, men dersom oppussingsprosjektet er stort, kan det lønne seg å søke profesjonell hjelp.
- Søk hjelp hos megleren, som enten kan gi gode råd selv, eller sette deg i kontakt med stylist eller interiørkonsulent. Faglig bistand og god planlegging gir deg optimale løsninger, som igjen kan gi deg besparelser, og til og med en god økonomisk gevinst senere, forklarer Horgmo.

Motivet for mange boligkjøpere er å få et funksjonelt hjem med personlig preg, men kanskje aller viktigst er verdien på boligen. Smarte løsninger, luksuriøse detaljer og et ekstra rom vil høyne verdien på boligen. Investeringer knyttet til oppussing vil utvilsomt lønne seg, enten du skal kjøpe eller selge bolig.
Søk hjelp hos megleren, som enten kan gi gode råd selv, eller sette deg i kontakt med stylist eller interiørkonsulent. Faglig bistand og god planlegging gir deg optimale løsninger, som igjen kan gi deg besparelser, og til og med en god økonomisk gevinst senere
Egil Horgmo, Krogsveen Moss

Kvalitetssikret og avtalefestet

Krogsveens underleverandører av håndverkstjenester i Krogsveen Pluss er kvalitetssikret av de beste fagfolkene i næringen. Her har innovative Krogsveen jobbet frem avtalefestede, smarte og sikre løsninger med erfarne underleverandører som sikrer deg de beste håndverkstjenestene til overkommelige priser. *Krogsveen kan også legge ut for kostnadene knyttet til oppussingen, og kunden som benytter seg av en slik avtale, ser ikke regningen før den trekkes fra sluttoppgjøret.

- Vi selger mange tilleggstjenester til kundene våre, og får veldig gode tilbakemeldinger. Vi håndterer alt fra dødsbo til samlivsbrudd, til hyttesalg med tre og fire eiere. Det å få alt ordnet rundt flyttingen, og ta hele regningen gjennom sluttoppgjøret, er helt genialt og gjør ting enklere for kundene våre, sier Horgmo.

Krogsveen er alene om å ha et så sikkert, etablert og omfattende avtalefestet program på tilleggstjenester.

- Den praktiske håndteringen er viktig for folk flest, og kundene setter pris på at vi ordner alt for dem. Når de i tillegg slipper å bekymre seg for at ting ikke blir perfekt utført på lovlig vis, og til en gunstig, avtalt pris, så sier det seg selv at dette er helt supre tilbud, sier Egil André Horgmo.

Vil du vite mer om flyttehjelp? ​Les mer her.
​Les også - Øk verdien på boligen din.​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
*Krogsveen legger ut for utgifter opp til 50000kr.
Foto: Tommy Andresen / Pudder Agency, Jan Torkel Torstensen
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0