Slik får du et freshere soverom

23. januar 2018 av Krogsveen
Soverommet er det første du ser om morgen og det siste du ser før du legger deg. Soverommet kan lett bli glemt, men det er ikke så mye som skal til for et løft.

8 tips til et freshere soverom

1.Mal rommet i en farge du liker. Ikke tenk så mye på hva som er trendy eller kult, velg en farge du trives godt med. Hvis ikke du ønsker å male hele rommet, kan du male en vegg som her. Mørkere toner bidrar til en hyggelig hulestemning.
2.Ta opp fargen på veggen på et møbel, bilde eller puter. Da får du en fin helhet.
3. En krakk i enden av sengen gjør rommet mer eksklusivt og du har et sted å legge fra deg klær.
4.Nytt sengetøy kan endre hele rommet. Velg gjerne naturmaterialer som bambus eller egyptisk bomull, det ser lekkert ut og det er godt å sove i.
5.Ha gjerne et blikkfang midt i rommet. Som her hvor det er brukt en pute med knytemønster. Den skaper liv til rommet og er et lekent innslag.
6.Ekstra puter gjør rommet mer eksklusivt. Bruk gjerne store hotellputer, eller flere mindre puter.
7. Velg belysning som er både praktisk og dekorativ. Hvis du liker å lese er det viktig med en god leselampe, samtidig kan det være praktisk med en taklampe. En dimmer gjør det enkelt å forandre stemningen.
8.En sengegavl er prikken over i-en. Den rammer inn sovesonen og løfterrommet. Velg gjerne en polstret sengegavl, da har du noe mykt å sitte inn tilhvis du liker å lese i sengen.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0