Start tidlig å forberede dersom du planlegger å flytte!

29. oktober 2023 av Krogsveen
Med "Start Smart" fra Krogsveen får du en rådgiver som støtter deg gjennom hele prosessen, fra å klargjøre boligen for salg, til å hjelpe deg med å kjøpe ny.

Gjør et tryggere boligkjøp sammen med megler

 
Å kjøpe bolig kan ofte være preget av usikkerhet og mange spørsmål melder seg; gjør jeg et godt kjøp? Har jeg tolket salgsoppgaven bra nok? Hva ble lignende boliger solgt for? Hvordan bør jeg gå frem i en budrunde?
Start Smart gir boligkjøpere og -selgere en unik mulighet til å ha sin egen dedikerte rådgiver gjennom hele kjøp- og salgsprosessen. Slik oppnår du en høyest mulig pris for din bolig, og sørger for et trygt og risikofritt kjøp av din nye drømmebolig.

Dette får du med Start Smart:

Først hjelper vi deg med å sondere markedet og finne boliger som matcher dine boligønsker- og behov. Samtidig som du leter etter drømmeboligen, starter vi med å klargjøre din bolig for salg. I denne fasen får du tips til hva du kan gjøre for å øke boligverdien, og vi ordner med tilstandsrapport. Rapporten er gyldig i 12 måneder og koster ingenting dersom du ikke får solgt. Gjennom vårt Boligsøkerregister har vi tilgang på boligsøkere som vi vet hva søker etter. Vi kan dermed matche din bolig med relevante boligkjøpere og invitere de på visning når salgsoppgaven er klar.
 
Det tar nå noe lengre tid enn tidligere å få solgt en bolig. Ofte krever det mye forberedelse før den kan legges ut i markedet. Ved å starte tidlig, unngår du at perioden fra du har kjøpt ny bolig til du får lagt ut din nåværende bolig for salg, strekker ut i tid. Med god planlegging slipper du å sitte lenge med to boliglån.

Vær trygg i budgivningen

Følelsene kan fort ta overhånd når du endelig har funnet drømmeboligen. Da er det ekstra trygt å ha en egen megler du kan rådføre deg med og som står på din side og hjelper deg med å ta gode valg. Med Start Smart får du hjelp til å forstå salgsoppgaven og å tolke risiko og lover. I tillegg får du hjelp med budstrategi.

Oppnå høyest mulig markedspris når det gjelder

Når du har kjøpt ny bolig er det mye som skal ordnes før du kan selge din gamle. Med Start Smart kan fokuset ligge i gleden og forventingen over å flytte inn i ny bolig, fremfor å igangsette alle forberedelsene med salget samtidig. Da er det godt å vite at du har gjort unna de største forberedelsene og er klar til å selge på samme tid som du har kjøpt. Alt som skal gjøres av oppussing, bilder som skal tas av boligen, dokumenter som skal innhentes og tilstandsrapport som skal klargjøres er allerede tatt hånd om. Har du vært ekstra tidlig ute har du kanskje også bilder fra uteområdet fra både sommer/høst og vinter.
Nå kan du trygt overlate salget til megler, som vil jobbe strategisk for å få interessenter til å komme på visning, og ta seg av alt som gjenstår av markedsføring av boligen, visning og budrunde.
Med Start Smart oppnår du ikke bare en smidigere overgang, men også høyest mulig markedspris når det virkelig gjelder. Et godt råd er å kjøpe og selge på samme tid i markedet.
 

Vi hjelper deg også med flyttingen

Alle som selger gjennom Krogsveen får tilgang på våre tilleggstjenester som maling, flytting, visning-/og flyttevask, lagring og transport. I tillegg legger vi ut for alle utgifter underveis, slik at du kun får en samlet faktura på sluttoppgjøret. Enkelt og forutsigbart, når du står midt i en flytteprosess!
 
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no