Tilgang på flere kjøpere

2. mars 2016 av Krogsveen
Boligsøkerregisteret er Krogsveens unike register over folk som er på boligjakt. Dette kan føre til flere budgivere og høyere pris for din bolig.
Vi i Krogsveen har utviklet BoligsøkerRegisteret til Norges mest oppdaterte og nøyaktige register over interessenter på jakt etter ny bolig. Helt siden 1995 har vårt unike verktøy spleiset husrom med hjerterom i Norge. Ikke bare hjelper BoligsøkerRegisteret selger å finne flere kjøpere – den hjelper deg som drømmer om noe nytt å finne akkurat den boligen som betyr mer for deg enn for alle andre.

Flere potensielle kjøpere

I 2015 var 41 % av Krogsveens kjøpere folk som allerede stod registrert i vårt boligsøkerregister.
I Krogsveens systematiske måling av kundetilfredshet, beskriver flere av våre selgere at de er svært fornøyd med at Krogsveen har et gjennomarbeidet register for potensielle kjøpere:
- Jeg likte spesielt godt at Krogsveen har lister over potensielle kjøpere i nærområdet og at det blir sendt ut invitasjon til visning til disse (Fornøyd selger, Jessheim).
- Fant potensielle kjøpere, fikk de med på budrunden selv om de ikke kom på noen formell visning. Fikk til to som ga bud (Fornøyd selger, Røyken).
- En av tingene som gjorde at jeg valgte Krogsveen som megler var at jeg fikk forståelsen av at dere har ekstra fokus på boligsøkerregisteret i forhold til andre meglere (Fornøyd selger, Grefsen)
- Valgte Krogsveen fordi nettsiden var tilpasset slik at vi på forhånd kunne få en viss anelse på hvor mange potensielle kjøpere vi hadde til vår bolig (Fornøyd selger, Jessheim).

Dra fordeler av BoligsøkerRegisteret

I 2015 ble flere boliger solgt direkte gjennom BoligsøkerRegisteret, uten at boligen ble lagt ut i det åpne markedet. Dette er mulig fordi alle registrerte boligsøkere blir tipset om boligen før den blir markedsført og gjort tilgjengelig for andre interesserte.
Se også:
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0