Valgte utvask av bolig gjennom Krogsveen - det gjorde flyttingen enklere

5. august 2019 av Krogsveen
I 34 år bodde ekteparet Steinar (59) og Irene (59) Brattlie rekkehuset i Løvsetfaret i Oslo. Krogsveen ordnet både salg av boligen og utvask. Det gjorde flyttingen enklere.
De tusler rundt i det tomme rekkehuset i Løvsetfaret 4 på Skullerud i Oslo. Her har de oppdratt to barn, skiftet kjøkken et par ganger, flyttet vegger, fornyet bad, malt og pusset opp en rekke ganger.
Men nå var det nok. Nå står rekkehuset tomt, klart for å vaskes og ta i mot en ny familie med barn som kan tumle rundt i hagen. Steinar og Irene er klare for å leve et enklere liv i leilighet bare et steinkast unna.
Vi har hatt et godt liv her. Det har vært gode oppvekstvilkår for barna og vi har stortrivdes. Men nå ønsker jeg å bruke fritiden på andre ting enn å pusse opp og stelle hage, sier Steinar.

Ville bruke fritiden til noe annet enn oppussing og vedlikehold

Det var han som først plantet ideen om å flytte i leilighet. Ungene var voksne og han trives med å trene og holde seg i form.
- Jeg ville flytte før jeg ble for gammel til å holde rekkehuset vedlike. Det kreves mye jobb å holde et stort hus i stand, og jeg vil ikke at huset skal forfalle, sier Steinar.
Irene var mer usikker. Hun trivdes i nabolaget og var skeptisk til om hun ville finne seg til rette i leilighet. Heldigvis nyter hun det fra første dag.
- Jeg slo meg umiddelbart til ro i leiligheten og trives med å bo i noe som er helt nytt. Det er virkelig å anbefale, sier Irene.

Krogsveen lever opp til sitt gode rykte

Selve salgsprosessen synes de har gått som en lek, mest takket være megler Jørn Olsen hos Krogsveen Oppsal.
- Vi hadde hørt mye positivt om Krogsveen generelt og Jørn spesielt. Han kjenner området godt, og er usedvanlig flink til å følge opp oss som skal selge, sier Steinar og Irene.

Bestilte vask av Krogsveen

Gjennom megleren kjøpte de også utvask av leiligheten - blant annet for å gjøre flyttingen enklere. Det er de glade for at de gjorde.
- Det er mange detaljer å tenke på i en flytteprosess. Vi har hatt hendene fulle med å pakke og kaste. Det er en stor jobb å krympe innbo fra 168 til 107 kvadratmeter, og det er utrolig hvor mye vi har samlet på i løpet av årene vi har bodd i rekkehuset, sier Steinar.

Vaskehjelp via Krogsveen fungerer perfekt

Ved å bestille vaskehjelp via Krogsveen, ble flyttingen lettere. Krogsveen bestilte byrået, og Irene og Steinar trengte ikke annet enn å møte rengjørerne.
- Det har vært helt supert. Krogsveen stiller strenge krav til de som vasker, prisen er den samme som om vi skulle kjøpe tjenesten selv og hvis det blir klager, tas alt vi Krogsveen. Alt blir enklere for oss, sier Irene.

Slik blir flytting enklere

Det er da også målet til Krogsveen og prosjektdirektør Andreas Villand.
Enklere flytting er hovedårsaken til at vi tilbyr tjenester som pakking, flytting, lagring og vasking - for å nevne noen - til våre boligkjøpere og selgere. Dette er tjenester kundene har etterspurt.
Andreas Villand, Prosjektdirektør i Krogsveen
Tjenestene kan bestilles gjennom din Krogsveen-megler. Du trenger ikke gjøre annet enn å levere nøkkel til de som skal gjøre jobben.
- Våre kundeundersøkelser viser at de fleste synes vasking, pakking, flytting og håndverkerhjelp er mest stressende ved flytting. Derfor har vi inngått avtaler med underleverandører slik at vi kan levere disse tjenestene gjennom våre meglere, sier Villand.
Krogsveen tilbyr vasking, pakking og flytting til alle boligselgere og kjøpere ved alle våre 53 kontorer. I tillegg tilbyr vi håndverkertjenester ved enkelte av kontorene.

Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0