Brukervilkår

Ved å bruke eller laste ned informasjon fra krogsveen.no og tilknyttede nettsteder (samlet, "nettstedet") aksepterer du disse vilkårene.

1. Generelt

Eieren av dette nettstedet er Eiendomsmegler Krogsveen AS (Krogsveen).

Nettstedet er underlagt seg til norsk lov, inkludert regler om personvern og opphavsrett. Verneting er i Oslo.

2. Innhold og opphavsrett

Innhold på nettsiden kan være underlagt opphavsretten til Krogsveen eller andre.
Det er ikke tillatt for kommersielle aktører eller for kommersiell bruk å gjengi innhold fra nettstedet uten at dette skriftlig avtales med Krogsveen.

Uautorisert bruk av nettstedet eller av innholdet på nettstedet, er ikke tillatt.

Alt materiale, innhold og data som legges ut på nettstedet, inkludert navn, logoer, artikler, fotografier, priser osv., i tillegg til nettstedets design og kildekode, er underlagt opphavsrett til åndsverk, varemerkerettigheter, databaserettigheter og/eller andre immaterielle rettigheter.
Nettstedet vårt kan inneholde lenker eller henvisninger til andre nettsteder. Krogsveen tar ikke ansvar for innholdet eller vilkår for bruk på slike eksterne nettsteder.

3. Prisforbehold m.v.

Priser som presenteres på dette nettstedet vil være veiledende. Vi tar forbehold om trykkfeil.

4. Sikkerhet og personvern på nettstedet

Nettstedet bruker kryptering for å beskytte kommunikasjonen mellom deg og våre webserver.

Det er mulig å forlate nettstedet gjennom lenker til eksterne nettsteder som kan ha et lavere sikkerhetsnivå.
Bruker av nettstedet har ansvar for å beskytte sin datamaskin og mobil.

Informasjon om Nettstedets bruk av informasjonskapsler (cookies) og Krogsveens øvrige behandling av personopplysninger finnes under «Personvern».

5. Brukerprofil på nettstedet

Brukerprofilen din på nettstedet er personlig. Passord skal ikke deles med andre.

Ved misbruk av nettstedet forbeholder vi oss retten til å stenge din tilgang til brukerprofilen din og slette tilhørende data.

6. Endring av nettstedet

Vi forbeholder oss retten til å løpende forbedre og endre informasjon, tjenester, produkter og annet innhold på nettstedet etter behov.

Det tas forbehold om at nettstedet kan inneholde mangelfull eller unøyaktig informasjon, og at dette ikke kan påberopes som grunnlag for krav.

7. Ansvarsbegrensninger

Bruken av nettstedet er frivillig og kostnadsfri. Krogsveen tar derfor ikke ansvar for eventuelle tap du måtte lide som følge av bruken av eller feil i nettstedet.

8. Endring av brukervilkår

Vi forbeholder oss retten til å endre, tilrettelegge, legge til eller fjerne deler av disse brukervilkårene på et hvilket som helst tidspunkt. Du vil få beskjed dersom vi gjør vesentlige endringer og vi har din kontaktinformasjon. Dersom du fortsetter å bruke dette nettstedet, samtykker du i disse endringene av brukervilkårene.

Du kan ta kontakt med oss på telefon 67529550 eller it@krogsveen.no dersom du har spørsmål eller kommentarer.

Nettstedet vil bli oppdatert ved behov, slik at du kan holde deg godt oppdatert om våre krav til sikkerhet og bruk og kundedata. Siden vil også oppdateres etter hvert som vi innfører ny funksjonalitet på nettstedet.