Vilkår for bruk

Ved å bruke eller laste ned informasjon fra alle steder som omfattes av krogsveen.no (heretter kalt "nettstedet") aksepterer du å følge gjeldende vilkår og betingelser for bruk av nettstedet.

Nettstedet er underlagt og forholder seg til norsk lovgiving, herunder lovgivning om personvern og opphavsrett. Ethvert forhold som måtte oppstå mellom Krogsveen og brukere av sidene, reguleres av norsk rett. Eventuelle tvister avgjøres med verneting i Norge.

Innholdet og tjenester på nettstedet, samt våre vilkår som beskrevet her, blir løpende oppdatert etter behov og kan når som helst endres av Krogsveen. Det tas forbehold om at sidene kan inneholde mangelfull eller unøyaktig informasjon, og at dette ikke kan påberopes som grunnlag for krav.

Innhold og opphavsrett

Krogsveen AS er eier av nettstedet og innehar alle immaterielle rettigheter til innholdet på nettstedet. Uautorisert bruk av nettstedet eller av innholdet på nettstedet, er ikke tillatt. Innhold som er publisert med bakgrunn i avtale med annen produsent vil også være beskyttet av produsentens opphavsrett.

Det er ikke tillatt for kommersielle aktører eller for kommersiell bruk å gjengi innhold fra nettstedet uten at Krogsveen angis som kilde.

Lenker til eksterne nettsteder kan forekomme fra dette nettstedet. Krogsveen tar ikke ansvar for innholdet eller vilkår for bruk på de eksterne nettstedene.

Prisforbehold m.v.

Priser som presenteres på dette nettstedet vil være veiledende.

Sikkerhet og personvern på nettstedet

Nettstedet bruker kryptering for å beskytte de elektroniske sporene du legger igjen, dette inkluderer all informasjon som sendes over internett mellom din nettleser og våre servere.

Det er mulig å forlate nettstedet gjennom lenker til eksterne nettsteder som kan ha et lavere sikkerhetsnivå. Krogsveen tar ikke ansvar for sikkerhet på nettsteder vi lenker til.

Bruker av nettstedet har ansvar for å beskytte sin datamaskin og mobil.

Nettstedets bruk av informasjonskapsler (cookies) og Krogsveens øvrige behandling av personopplysninger finnes under «Personvern»

https://www.krogsveen.no/personvern/personopplysninger

Spørsmål, kommentarer og oppdatering


Du kan ta kontakt med oss på 67529550 dersom du har spørsmål eller kommentarer.

Siden vil bli oppdatert ved behov, slik at du kan holde deg godt oppdatert om våre krav til sikkerhet og bruk nettsted og kundedata. Siden vil endres etter hvert som vi innfører ny funksjonalitet på nettstedet.