Slik markedsfører vi boligen din!

Med vår digitale SmartAnnonsering og annonsering på den nye, AI-drevne plattformen for boligsalg på Hjem.no, sikrer vi at boligen vises til de som er på utkikk etter akkurat din type bolig. Slik får vi flere relevante potensielle kjøpere på visning og øker muligheten for høyere salgspris.

Vi finner kjøpere med SmartAnnonsering

Vi har over en halv million besøk per måned på våre boliger på krogsveen.no. Her kan interessenter melde seg på visning, følge budrunden eller ta kontakt for spørsmål.

Når våre lesere er inne på våre boligannonser, legger de igjen digitale spor. Derfor vet vi hvem som er på boligjakt og hva de ser etter. Med målrettet markedsføring sikrer vi at boligannonsen vises til riktig målgruppe. Ikke bare et sted, men i alle kanaler hvor kjøperen ferdes. Enten det er på sosiale medier som Facebook og Instagram, eller nettsteder - både lokale og nasjonale nettaviser. I tillegg kan vi kommunisere riktig budskap til riktig person. For eksempel vil en småbarnsfamilie være opptatt av barnehager i området, skolekrets og barnevennlige omgivelser, mens et eldre ektepar har helt andre preferanser når de leter etter bolig. Ved å spisse budskapet mot de mest relevante kjøperne, trigger vi flere til å komme på visning.

Bedre match av kjøper og selger på ny plattform; Hjem.no

Annonsering gjøres også på bransjens nye AI-drevne plattform. Hjem.no er bygget for å gi både selger og kjøper av bolig en mer moderne og relevant tjeneste, og bruker smart teknologi og kunstig intelligens (AI/KI) til å matche boliger og boligkjøpere. I tillegg har Hjem.no helt nye verktøy for å sammenligne boliger og en topp moderne kartløsning. Alt dette gjør at boligen din kan bli oppdaget av flere – uten at søket avgrenses av pris eller kvadratmeter. Vi skal sørge for at ingen boligselgere går glipp av den perfekte kjøperen! Se gjerne filmen om den nye plattformen og hvordan det fungerer her.

Vi matcher boligen med relevante boligsøkere

Vi har Norges mest detaljerte oversikt over boligsøkere. I vårt Boligsøkerregister har over 82 000 boligsøkere lagt inn sine boligønsker. Når din bolig matcher de mest relevante kjøperne, sender vi dem en e-post om at din bolig snart kommer for salg. På den måten får de bedre tid til å planlegge for visning. Deretter sender vi dem invitasjon til visning med lenke til salgsoppgaven når boligen legges ut for salg. Dermed øker sannsynligheten for flere på visning, flere budgivere og høyere salgspris.

Målstyrt markedsføring gir høyere salgspris

Teknologien vi bruker for målstyrt markedsføring heter SmartAnnonsering. Teknologien gir beviselig høyere salgspris. Det kom frem i en omfattende studie av 53 000 boligsalg, der den ene halvparten ble solgt med SmartAnnonsering, og den andre halvparten uten digital markedsføring. Den samlede markedseffekten utgjør 600 kr mer per kvadratmeter for boliger som markedsføres med SmartAnnonsering.

Løpende oppdatering med Liverapport

Med vår Liverapport kan du holde deg oppdatert på annonseringen. Her kan du enkelt se hvor mange visninger og klikk annonsen får underveis, og du kan se hvilke annonser, målgrupper og kanaler som har gitt beste resultat. Og ikke minst, du kan se hvor mange som har meldt sin interesse for boligen, samt se interessen på FINN og oversikt over boligsøkerne våre.

Se antall relevante kjøpere

Og sjekk boligverdien din. Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.