100.000 boligdrømmer i vårt boligsøkerregister!

4. mars 2024 av Krogsveen
Leder for salg og marked, Karin Bruteig i Krogsveen, delte stolt ut gavesjekk på kr 10.000 til Boligsøker nr 100.000.
Tidlig i februar nærmet vi oss 100.000 aktive boligsøkere, og da bestemte vi oss for å gjøre stas på Boligsøker nr. 100.000 med en verdisjekk som kunne gis videre til et formål innen frivillig arbeid, sier leder for salg og marked, Karin Bruteig. - Vårt boligsøkerregister er gull verdt for både våre kunder og meglere, så vi ønsket derfor å slå litt ekstra på stortromma.
Den heldige kunden som ble boligsøker nr 100.000 var Richard Gravelsæter fra Arendal. Han både bor og leter etter sin første leilighet i Oslo. Etter å ha blitt fulgt opp av megler Michelle Hellevik på vårt Grünerløkka-kontor, ble Richard registrert som boligsøker. Richard forteller at han syntes det var smart å ligge litt i forkant av markedet med å få tilsendt passende boliger som kommer for salg, og at han satte pris på å bli fulgt opp av Michelle. At han i tillegg fikk et godt tilpasset boligsøk opplevde han som verdifullt. Det ble litt av et lykketreff; han ble registrert som boligsøker nr 100.000 og fikk dermed overlevert verdisjekken av Karin.
Richard Gravelsæter snakker med leder for salg og marked Karin Bruteig (til venstre) og megler Michelle Helvik (i midten)
Et lykketreff ble det også for Raballder innebandy, som er idrettsklubben nærmest Richards hjerte. Richard har valgt å tildele verdisjekken på kr. 10.000,- fra Krogsveen til Raballder. Raballder er et skeivt idrettslag, for homofile, lesbiske og transpersoner, med like stort fokus på det sosiale som det sportslige. Richard forteller at idretten er en arena hvor det er få med homofil legning som er åpne om det, og synes derfor det er spesielt viktig med denne type tilbud hvor alle kan få spille helt uten å bli møtt med noen fordommer. Samtidig er det en inkluderende og viktig møteplass, forteller Richard.
Raballder Innebandy idrettsklubben
Selv om det spilles primært på et vennskapelig plan, deltar Raballder både i kamper og cuper. I tillegg til Raballder cup som klubben arrangerer i mai, sikter de på å delta i den store, skeive idrettsturneringen Eurogames i Wien og en cup i Slovakia. Pengene kommer dermed godt med.
Vi i Krogsveen heier på Raballder og på mangfold også i idretten, og ønsker laget lykke til sier Karin Bruteig. Samtidig fortsetter våre meglere å kartlegge alle på boligjakt, slik at våre selgere treffer de boligkjøperne som er mest interessert i boligen. I tillegg til at boligsøkerne får litt bedre tid til å planlegge for visning av drømmeboligen.
Vil du vite mer om Krogsveens Boligsøkerregister? Ler mer her.