Daglig lederbytter i Telemark: - Samarbeidet ligger i ryggmargen

5. oktober 2021 av Krogsveen
Etter fem år i utlendighet er Marianne Høimyhr (57) tilbake i Krogsveen. Nå som daglig leder i Skien. Thomas Johan Nilsen flytter over til Porsgrunn.
- Jeg stortrives. Nå er jeg tilbake i selskapet der jeg jobbet fra 2004 til 2015, og er superfornøyd med det, sier Marianne.
15. august overtok hun jobben som daglig leder på Skien-kontoret, mens Thomas Johan Nilsen flyttet daglig lederjobben sin til Porsgrunn.
- Vi har et nokså unikt samarbeid mellom de tre kontorene våre i Porsgrunn, Bamble og Skien. Jeg ser frem til å fortsette og utvikle dette samarbeidet. Et samarbeid som ligger i ryggmargen på alle tre kontorene, sier Marianne Høimyhr til Magasinet Krogsveen.
Marianne Høimyhr, daglig leder Krogsveen Skien

Aldri i tvil

Det at hun valgte å ta en pause fra Krogsveen i 2015, hadde ifølge Marianne ingenting med Krogsveen å gjøre.

- Jeg hadde jobbet her lenge, hadde passert 50, og tenkte at tiden var inne for en forandring. Imidlertid – da jeg fikk en telefon med tilbud om å komme tilbake og overta i Skien, var jeg aldri i tvil. Jeg ble oppringt i mai, og 15. august var jeg tilbake på Skien-kontoret, forteller hun.
Vi har et nokså unikt samarbeid mellom de tre kontorene våre i Porsgrunn, Bamble og Skien. Jeg ser frem til å fortsette og utvikle dette samarbeidet. Et samarbeid som ligger i ryggmargen på alle tre kontorene.
Marianne Høimyhr, daglig leder Krogsveen Skien

Har kommet hjem

Marianne føler det nær sagt som hun er kommet hjem. Mannskapet er riktignok noe endret, med en god miks av unge og erfarne meglere, men klimaet er like fruktbart som da hun tok en pause fra Krogsveen i 2015.

- Byene ligger tett på hverandre. Det gjør ting enkelt. Henrik Tangen selger naturlig nok mest hytter i Bamble. Han er dessuten svært erfaren i dette gamet. Vi i Skien selger det meste av eiendommer – men mest eneboliger, leiligheter og noe hytter, samt også enkelte landbrukseiendommer.

Trygt og godt konsept

Marianne Høimyhr påpeker at Krogsveens verktøykasse med Smart-annonsering, Boligsøkerregisteret og tilleggstjenestene Krogsveen Pluss er en stor inspirasjonskilde for meglerne.

- Vi har kompetanse og etablerte verktøy til alt vi trenger for å lykkes. Krogsveen har rett og slett et trygt og godt konsept, sier Marianne.

Hun mener miljøet også er en stor trivselsfaktor.
- Miljøet er godt. Folk er fremoverlente, jobber både individuelt og i team, og tar utfordringene på strak arm. Miksen av unge og mer erfarne meglere er fruktbar, sier hun.
Marianne kan signere på gjengangeren fra meglerne i Krogsveen; et inkluderende miljø - helt fra toppen av pyramiden.
- Det er hyggelige folk å jobbe med, i et selskap som har en god merkevare og godt innarbeidede rutiner. Vi meglere kan selge oss inn i visshet om at vi har et godt rykte og merkevarenavn, sier Marianne Høimyhr.

Vi har kompetanse og etablerte verktøy til alt vi trenger for å lykkes. Krogsveen har rett og slett et trygt og godt konsept.
Marianne Høimyhr, daglig leder Krogsveen

God skole i Bamble

I tiden som kommer blir samarbeidet og utveksling av erfaringer med Porsgrunn-kontoret viktig. Tidligere daglig leder i Skien, Thomas Johan Nilsen, overtok som daglig leder i Porsgrunn da Marianne ble daglig leder i Skien. Thomas blir en viktig sparringspartner sammen med Henrik Tangen i Bamble.

Før Thomas Johan Nilsen ble tilbudt daglig lederjobben i Skien for et år siden, hadde han lagt bak seg to og et halvt år med god skole i Bamble.

- Jeg var to og et halvt år i Bamble, og fikk grundig opplæring av Henrik Tangen. - Henrik er en unik læremester og sparringspartner. Han har lært meg alt om eiendomsmegling, sier Thomas.
Thomas Johan Nilsen, daglig leder Krogsveen Porsgrunn

Store ambisjoner

Kort meglerkarriere til tross; Thomas ble vist tillit og valgt som ny daglig leder ved Krogsveen-kontoret i Skien. Han er ydmyk og svært glad for at Krogsveen ønsker å satse på ham. Derfor har han også store ambisjoner om å gjøre en god jobb i selskapet.
- Henrik har mye erfaring, er nummer én i Krogsveen-systemet, og han har brukt mye tid på meg. Derfor mener jeg selv at jeg har mye å bidra med; både på salg, og på det å bygge et knallsterkt team, sier Thomas Johan Nilsen i Porsgrunn.

Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0