Eksamenshjelp gir Krogsveen-traineer et kjempefortrinn

5. juli 2021 av Krogsveen
- Eksamenshjelpen før jus-eksamen på BI ga meg og andre Krogsveen-traineer et kjempefortrinn, sier Nicolai Bjørno (26). Han er avgangsstudent på BI og trainee ved Krogsveens kontor på Bekkestua.
26-åringen fra Bærum er én av mange studenter på BI, som også er ansatt som traineer hos Krogsveen. Bjørno kan ikke få fullrost opplegget, som er skreddersydd av Irene Henriksen, og som gjennomføres for andre gang denne våren.

- Vi ønsker at studentene skal få gode holdninger og gjøre det bra som eiendomsmeglere i Krogsveen. Derfor har vi laget et opplegg som gir dem eksamenshjelp før jus-eksamen, sier Irene Henriksen.

Målet er å hjelpe studentene til gode karakterer, og sørge for at de blir ferdig med studiene til rett tid.

- De får mer kunnskap til alt det juridiske, hva gjelder eiendomsmegling, sier Henriksen.
Vi ønsker at studentene skal få gode holdninger og gjøre det bra som eiendomsmeglere i Krogsveen. Derfor har vi laget et opplegg som gir dem eksamenshjelp før jus-eksamen.
Irene Henriksen

- Aldri i tvil

Nicolai Bjørno var aldri i tvil om å takke ja til Henriksens opplegg. Her fikk han sparre med en av Krogsveens advokater, før han selv skulle ta eksamen i jus ved BI 31. mai. I skrivende stund lader Bjørno opp til runde nummer to. Som avgangselev skal han opp i muntlig eksamen, og får på ny hjelp av Henriksen og hennes kolleger.

Opplegget er skreddersydd for oss traineer i Krogsveen. Jeg mener vi har et kjempefortrinn med denne eksamenshjelpen, sett i forhold til mine medstudenter som er traineer i andre selskaper, sier Bjørno.

Opplegget er skreddersydd for oss traineer i Krogsveen. Jeg mener vi har et kjempefortrinn med denne eksamenshjelpen, sett i forhold til mine medstudenter som er traineer i andre selskaper.
Nicolai Bjørno, Eiendomsmeglerfullmektig Krogsveen Bekkestua

Spesielt viktig i år

Han mener eksamenshjelpen har vært spesielt viktig dette året. Korona-pandemien har satt en effektiv stopper for oppmøte på skolen.

- I store perioder har vi ikke hatt tilgang til skolen. Det meste har foregått på Teams. Muligheten til å sparre med advokat fra Krogsveen har dermed vært ekstra verdifull dette året, sier Bjørno.

- Gratispoeng

Opplegget er ryddig og skreddersydd. Bjørno forteller at traineene fikk tildelt en power point med punkter Krogsveen mente var viktig å ha et ekstra fokus på før eksamen. Det slo til.

- Det var kjempeviktige poeng. Det her er erfarne og flinke folk. De vet hva vi bør ha fokus på før en slik eksamen. Dette var rett og slett gratispoeng til oss som jobber i Krogsveen, sier Bjørno.

Nyvinning i fjor høst

Irene Henriksen startet med eksamenshjelp våren 2021.

Nystartede studenter og traineer får eksamenshjelp med én forelesning den første høsten. Deretter får de eksamenshjelp før jus-eksamen før de avslutter 3. klasse. I tillegg får traineene en ekstra forelesning før muntlig eksamen som avgangsstudenter etter tredje trinn.

- Krogsveen har en rekke studenter som alle fikk tilbudet om å delta på forelesningene med vår advokat. Samtlige vi kontaktet takket ja, og møtte opp, sier Irene Henriksen.

God respons

Det er fag og kompetanseavdelingen i Krogsveen svært godt fornøyd med.

- Responsen har vært meget god. Vi har forsøkt å trekke ut det vi mener er relevante ting i forberedelsene. Vi har studert gamle eksamensoppgaver, og oppsummert det vi mener er de viktigste punktene innen sentrale lover og regler. Vi har trukket ut hovedessensen, og laget en power point som elevene har fått bruke i forbindelse med forberedelsene, forteller Henriksen.

Litt ferie – så jobb

Nå gleder Nicolai Bjørno seg til avslutningen på BI. Først skal han unne seg en ukes ferie for å puste ut og slappe litt av etter eksamen. Deretter er det fullt kjør med jobb i Krogsveen.

- Jeg gleder meg selvsagt til å bli ferdig, men etter en ukes ferie blir det fullt trøkk med jobbing. Og jeg gleder meg veldig til det, sier Bjørno.

Behandlet med respekt

Han angrer ikke ett sekund på at han valgte Krogsveen som arbeidsgiver. Tvert om. Nye arbeidsoppgaver dukker opp hele tiden, og Bjørno slipper kun å være kaffe-servitør før salgsmøter.

- Før jeg begynte, tenkte jeg ofte på at en trainee-stilling gikk ut på å hente kaffe og serve de andre før salgsmøter. Slik er det ikke her. I Krogsveen blir jeg behandlet med respekt, og jeg får stadig nye arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgaver som vil gjøre meg godt forberedt til jeg skal stå helt på egne ben, sier Nicolai Bjørno fornøyd.

Foto: istock, Pudder agency /Tommy Andresen, Kolonihaven
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0