Så enkelt kan du bestille en reell verdivurdering

5. april 2023 av Krogsveen
Er du en av dem som vurderer å flytte, som drømmer om noe større; eller mindre, men som enda ikke er helt klar for å ta tak i en salgsprosess?
På våre nettsider kan du enkelt bestille en Nettvurdering. Alt vi trenger å vite er hvem du er, hvilken bolig du ønsker en vurdering på, samt informasjon om boligens størrelse, standard og rom. Du legitimerer deg ved å benytte innlogging med Vipps. Bestillingen tar i overkant av 2 minutter, og du kan forvente å få svar fra en av våre meglere innen kort tid.
 

Slik vurderer megler boligverdien

Når vi mottar din bestilling vil en av våre meglere, som kjenner ditt nærområde, foreta en kvalifisert vurdering. Boligen din søkes opp i Eiendomsverdi AS. Eiendomsverdi følger og registrerer aktiviteten i det norske boligmarkedet daglig. Megler vil da kunne sammenlikne din bolig med salg av tilsvarende boliger i nærområdet, og se på solforhold, beliggenhet og andre viktige faktorer som vil ha en innvirkning på prisen. Jo mer utfyllende informasjon du oppgir i bestillingen, jo grundigere vil verdivurderingen kunne være.
Basert på prisstatistikk, tidligere salg i området, egne vurderinger og kunnskap om området anslår megler en verdi på hva din bolig er verdt i dag, og sender deg en verdirapport. Hvis du på et senere tidspunkt vurderer å selge, anbefaler vi å bestille megler hjem til deg for en enda mer nøyaktig prisvurdering og rådgivning rundt hele flytteprosessen.
 

Følg boligverdien din og se når den endrer seg i verdi

På Mine sider på krogsveen.no kan du velge å følge boligverdien din og bli oppdatert hver måned. På den måten får du god innsikt i boligens prisutvikling og er alltid oppdatert om markedet. Her kan du også lagre boligsøk for drømmeboligen og følge med på hva som kommer for salg - før boligen legges ut i markedet. I tillegg kan du se hvor mange potensielle kjøpere vi har til din bolig.
Dersom du allerede følger boligverdien på krogsveen.no, vil den oppdateres med en mer nøyaktig prisvurdering etter at du har bestilt en nettvurdering.
Jo større innsikt du har om boligmarkedet, jo lettere er det å forberede et godt salg.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0