Krogsveen åpnet nytt kontor i Arendal 1. mars - tetter «hullet» på palmekysten

3. mars 2023 av Krogsveen
Tre dyktige eiendomsmeglere med meget god lokalkunnskap ivrer nå etter å hjelpe alle i nærområdet rundt Arendal med kjøp og salg av bolig.
Den nye avdelingen vil bestå av Maia Jensen, Madeleine Helgesen og Kristin Lunde.
- Vi er så heldige å ha fått med oss tre dyktige og erfarne eiendomsmeglere som nå skal styrke Krogsveens posisjon ytterligere på Sørlandet, sier Alex Modahl i Kristiansand.
Krogsveen har kontorer strategisk plassert i Agder, i Kristiansand, på Hovden og styrker nå laget med nytt kontor i Arendal.
- Vi har jobbet målbevisst over tid for å finne de rette folka på laget, og er kjempestolte av teamet som nå starter opp i Arendal. Jeg gleder meg til reisen vi sammen legger, sier daglig leder Alex Modahl til Magasinet Krogsveen.
-Det å flytte oppleves ofte med mye stress og usikkerhet, og vi jobber målrettet for at våre kunder skal erfare flytteprosessen som trygg, enkel og verdifull. Da må vi ha de riktige meglerne som brenner for akkurat dette. Våre kundemålinger viser at vi lykkes med å gjøre livet mye enklere for folk som skal flytte, sier Modahl. - Helt i tråd med vår misjon.
Arendal er Agders nest største by, og har hatt, og vil ha, en spennende utvikling. Byen er strategisk viktig for oss å være tilstede i med flinke eiendomsmeglere. Vi dekker da hele kysten, fra Mandal til Tvedestrand og videre til våre kollegaer i Krogsveen Bamble, sier Modahl.
Vi har jobbet målbevisst over tid for å finne de rette folka på laget, og er kjempestolte av teamet som nå starter opp i Arendal. Jeg gleder meg til reisen vi sammen legger.
Alex Modahl, daglig leder

Lokalkunnskap

Maia Jensen kommer fra DnB Eiendom i Tvedestrand. Hun er bosatt i Arendal. Med seg på Arendal-laget får hun Madeleine Helgesen fra Aktiv Arendal, og Kristin Lunde fra DnBs avdeling i Arendal.
- Vi har rekruttert lokale meglere som kjenner området godt. Dette er tre dyktige eiendomsmeglere med meget god lokalkunnskap. Det blir skikkelig “girl power” i Arendal i årene som kommer, forsikrer Alex Modahl.

Drømmelaget

Maia Jensen gleder seg stort til å jobbe sammen med Kristin Lunde og Madeleine Helgesen.
- Vi skal sørge for å representere Krogsveen best mulig. Vi er motiverte, og gleder oss til å kjøre på. Vi kjenner hverandre alle tre. Jeg kjenner Madeleine privat, og Kristin kjenner jeg fra DnB-systemet. Dette blir veldig spennende, og vi er alle tre klare for nye eventyr – på samme lag, sier Maia Jensen forventningsfullt.
De tre meglerne er forberedt på hard jobbing fremover og til å raskt bygge opp Krogsveen sitt merkenavn i et etablert marked. De gleder seg til å hjelpe nye og gamle kunder med hele flytteprosessen - fra det å søke, finne og kjøpe bolig, til å gjøre klar boligen som skal selges, finne kjøpere og sikre et godt salg til høyest mulig pris.
- Jeg har jobbet på kontoret til DnB i Tvedestrand, og har gode resultater å vise til derfra, sier Maia.

Nyetableringer i et spennende marked

Krogsveen i Arendal vil dekke Sørlandet fra Risør i øst til Grimstad i vest.
- Du vet, dette er den såkalte palmekysten. Vi snakker om området i Norge med flest soldager i året. Det er beviselig, sier Maia med et smil.
Boligmarkedet i Arendal går mot en svært spennende tid i årene som kommer. Det er en by i vekst. Arendals-uka har virkelig satt sørlandsperlen på kartet, og kyststripen har også et meget aktivt hyttemarked.
- Det er mange spennende bedrifter som satser i Arendal og områdene rundt. Jeg kan nevne etableringen av en stor batterifabrikk, biozin-fabrikk i Åmli, og OSM Aviation (pilotskole) som satser stort. Det er tilflytting til området og det skjer mye spennende, forteller Maia.
Hyttemarkedet er også et attraktivt marked. Rentegaloppen til tross; det er fortsatt stor interesse for sjøhytter – til gode priser.

Tenkte før hun hoppet

Maia Jensen er 29 år gammel, og har fem år bak seg som megler i DnB-systemet. Nå skifter hun altså beite, og gleder seg.
- Jeg tok en grundig evaluering av mulighetene mine. Det er ikke bare å hoppe i det når man har det fint fra før. Men det var mest som talte for. Krogsveen er en solid merkevare, noe som var helt avgjørende for meg, og som jeg mener vi kan styrke ytterligere. Det er en stor mulighet for oss tre å satse enda bredere og øke volumet. Ikke minst er det ekstra stas å være med på oppstarten, så tetter vi jo et hull hos Krogsveen med det nye kontoret i Arendal, sier Maia.
Den foreløpige målsettingen er enkelt; «flest mulig boligsalg» med «kun fornøyde kunder». Kontoret må få tid til å sette seg i markedet, men det blir selvsagt et stort fokus på høy aktivitet med kvalitet i alt vi gjør. Vi er tre dyktige meglere, så det skal vi klare.
Maia Hågensen Jensen

Flest mulig

1. mars åpnet det nye kontoret i Arendal sentrum, og Maia elsker plasseringen.
- Vi kan sitte på kontoret og se utover sjøen. Bedre kan det ikke bli, sier hun fornøyd. Kontoret blir i Havnegården 14 i Arendal, øst i sentrum.
Første målsetting blir å etablere kontoret og begynne å ta markedsandeler ved å vise oss tilliten verdig ovenfor våre kunder.
- Den foreløpige målsettingen er enkel; «flest mulig boligsalg» med «kun fornøyde kunder». Kontoret må få tid til å sette seg i markedet, men det blir selvsagt et stort fokus på høy aktivitet med kvalitet i alt vi gjør. Vi er tre dyktige meglere, så det skal vi klare, sier Maia Jensen.

Krogsveen - et godt merkevarenavn

Alex Modahl er fornøyd med valgene som er tatt så langt, og mener Krogsveen har funnet de rette personene til det nye kontoret.
- Dette er motiverte eiendomsmeglere som har lyst til å være med på en spennende reise med å etablere Krogsveen i Arendal, og få et godt fotfeste i det lokale bolig- og fritidsboligmarkedet, sier han.
Han påpeker at Krogsveen har de beste produkter og tjenester som er utviklet i markedet og tilpasset kundenes behov. Han, og de øvrige ansatte i Kristiansand, har erfaring fra andre meglerkjeder. Vi kan hjelpe kundene våre med alt fra flyttevask, flyttetjenester, lagring og håndverkertjenester. Og best av alt; vi koordinerer alt for kunden og legger ut for kostnadene, altså ingen regning før boligen er solgt.
Og med Krogsveens unike Boligsøkerregister vet vi hvem som er i markedet, og kan bidra til flere budgivere som gir en høyere salgspris. I tillegg har vi den beste teknologien for digital markedsføring som sikrer at vi treffer aktuelle kjøpere i den kanalen de ferdes. Det gir også flere folk på visning, sier Modal.
- Vi har dessuten gode løsninger for ansatte. Det vil si gode betingelser, i tillegg til et merkevarenavn som er kjent for kvalitet og som er landets eldste meglerkjede fra 1975. Vi har også en solid verktøykasse som danner grunnlaget for å lykkes som eiendomsmegler, sier Modahl.

Storkommune

Arendal regnes som en storkommune med 45.000 innbyggere ved folketellingen 1. januar 2021.
I 1992 ble Arendal kommune slått sammen med småkommunene Hisøy, Tromøy, Moland og Øyestad.
Arendal by, med forsteder, har nær 38.000 innbyggere, og ligger cirka 40 minutters kjøring fra Kristiansand, og cirka én time fra Kragerø.

Ny milepæl

Frem til 1. mars hadde Krogsveen kontorer i Bamble og Kristiansand. Kontoret i Arendal vil dermed fylle hullet på sørlandskysten, og samtidig komme inn i et meget spennende marked – både på bolig- og fritidsboligmarkedet.
- Markedet i Arendal er ganske likt det vi har i Kristiansand. Temperaturen i boligmarkedet i Arendal er høy, rett og slett fordi det skjer mye spennende i dette området. Det skal bygges en ny batterifabrikk, i tillegg til annen ny næring som er under etablering. Dette drar med seg tusenvis av arbeidsplasser, noe som igjen betyr mye tilflytting og stor aktivitet i boligmarkedet. I tillegg har Arendal og byene nær et attraktivt og spennende hyttemarked. Det er rett og slett en sørlandsperle, sier Modahl.
Arendal og omegn har et stort tilbud både for fastboende og feriegjester. Det er store kommuner i området og et rikt tilbud til hverdag og ferie, både langs sjøen og lenger inn i landet.
Om sommeren er det flere populære festivaler i området - alt fra Arendalsuka, Trebåtfestivalen i Risør, Kystkulturuka i Tvedestrand, og Canal Street i Arendal, til Sørlandet Brennevinfestival i Grimstad. Det er mye mer som skjer, og i 2023 fyller Arendal 300 år, og «Tall ship races» kommer til byen.
- Det er med andre ord tilrettelagte forhold for beboelse, ferie og aktiviteter, og vi gleder oss til å sette i gang, sier Maia Jensen.
Foto: Krogsveen