logo
poster

Skal du selge bolig? Slik skaper du et godt førsteinntrykk!

30. august 2017

Et godt førsteinntrykk er viktig når du skal selge bolig. Vi gir deg noen tips!

Franciska Munck-Johansen
av Franciska Munck-Johansen
Interiørfotograf og stylist
Del

Ti gode tips før visning

1. Start med å rydde bort alt som ikke skal være der. Sparkesykler, gummistøvler og akebrett som ligger igjen etter vinteren, er ikke med på å gi det beste inntrykket.

2. Vask godt over dør og dørkarmer og puss eventuelle vinduer. Kost bort blader og støv, og vask gulvet foran døren.

3. Er det noe som trenger å bli reparert? Er det en list som burde ha blitt satt opp, eller en utelampe som ikke fungerer? Nå er tiden inne til å få det i orden.

4. Ta et par skritt tilbake og se på boligen din med nye øyne. Hva skal til for å gjøre akkurat ditt hjem mer innbydende?

5. Blomster eller planter er alltid en god start. Bruk gjerne krukker i flere ulike høyder, det skaper et fint miljø. Kanskje det kan passe å henge opp en krukke med blomster også. Du trenger ikke overdrive, men et par krukker med grønne planter eller fargerike blomster kan være en god investering.

Pynt gjerne med fine puter og blomster ved inngangspartiet

Pynt gjerne med fine puter og blomster ved inngangspartiet

6. Hvis du har plass, kan det være fint å lage et lite miljø foran døren. Et kafébord og to stoler med fine puter kan bli bra.

7. Lyslykter er også fine å skape stemning med.

8. Husk å se på området rundt inngangspartiet. Er det noen bed som trenger luking, busker som kan ha godt av å bli beskjært, eller er det noe annet som kan forbedres?

9. Sørg for at inngangspartiet henger sammen med resten av huset. Bruk samme stil og samme fargepalett ute og inne, da skaper du en fin helhet.

10. Hvis du deler uteområder eller trappeoppgang med andre, er det også viktig å ta en titt her og gjøre det så innbydende som mulig. De som kommer på visning må få følelsen av at her kunne de tenke seg å bo.

Se også våre andre boligtips om:

Belysning- kan avgjøre prisen ved et boligsalg

Tapetsering - kan øke boligens verdi

Franciska Munck-Johansen
Interiørfotograf og stylist

Franciska Munck-Johansen

Franciska er kjent som interiørfotograf og -stylist, fra interiørreportasjer i de fleste store norske interiørblader som Interiørmagasinet, Vakre Hjem & Interiør, Bonytt etc, i tillegg til en rekke utenlandske magasiner.

Franciska er også en av Norges største interiørbloggere med bloggen Franciskas Vakre Verden. Hun har i tillegg gitt ut en rekke interiørbøker.

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies