Bergen Vest
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler MNEF

Christer Haugen

Christer Haugen

Om meg

Christer Haugen er oppvokst i Bergen og har siden 12 års alderen jobbet med salg, han er Krogsveens mestomsettende megler på Vestlandet og ble årets nykommer allerede i sitt første år som eiendomsmegler.
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som eiendomsmegler. Etter å ha vært i faget siden 2004 har jeg gjennom disse årene opparbeidet meg tung og verdifull erfaring i eiendomsmeglerfaget noe jeg tror er helt avgjørende for høyest mulig pris. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter er en selvfølge. Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle på dine vegne, en som engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette mannen for jobben!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Utrolig godt inntrykk av Christer, behagelig og proffesjonell inngang til første møte. Strategisk og proffesjonell tilnærming samt en uunnværlig kunnskap om lokalområdet og potensielle kjøpere.
Tidligere kunde
Jeg valgte Christer Haugen i Krogsveen i Bergen grunnet anbefalinger fra et par som nettopp hadde solgt sin leilighet. Leiligheten ble solgt over takst dagen etter visning. I tillegg var de fornøyd
Tidligere kunde
At megleren (Christer Haugen) hadde full kontroll på prosessen og eiet salgsprosessen 100%, var virkelig på og holdte til tidsrammer vi satt for oss, lyttet til mine behov, og gjorde hele prosessen

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer