Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Christer Haugen

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som eiendomsmegler. Etter å ha vært i faget siden 2004 har jeg gjennom disse årene opparbeidet meg tung og verdifull erfaring i eiendomsmeglerfaget noe jeg tror er helt avgjørende for høyest mulig pris. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter er en selvfølge. Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle på dine vegne, en som engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette mannen for jobben!
Jeg er også født og oppvokst i Bergen samt at jeg bor her den dag i dag. Kundetilfredshet er det jeg lever av, Tilfredse kunder som kommer tilbake og som anbefaler meg videre er hovedgrunnen til at jeg gjennom årene selger svært mange hus. Anbefalinger er noe jeg setter stor pris på, og anser som en tillitserklæring.
På fritiden får jeg påfyll av positiv energi gjennom min familie, venner og er ellers svært aktiv på fjell og gym.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Utrolig godt inntrykk av Christer, behagelig og proffesjonell inngang til første møte. Strategisk og proffesjonell tilnærming samt en uunnværlig kunnskap om lokalområdet og potensielle kjøpere.
Tidligere kunde
Jeg valgte Christer Haugen i Krogsveen i Bergen grunnet anbefalinger fra et par som nettopp hadde solgt sin leilighet. Leiligheten ble solgt over takst dagen etter visning. I tillegg var de fornøyd
Tidligere kunde
Meget fornøyd med Christer da vi solgte leiligheten vår i Bergen Vest. Vi valgte han etter å ha hørt at han er #1 megler når det gjelder å selge i Bergen Vest og akkurat det viste seg å stemme helt og

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer