logo
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon

21 00 72 92

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
R
Kort om meg
Utdannet eiendomsmegler og diplomøkonom. Jobbet med eiendomsmegling i periden 1998-2008, og solgt over 1000 bolger i denne perioden. 
Rikelig erfaring som både eier, faglig og daglig leder. Fra 2009 jobbet med utleiemegling og har meget god erfaring med utleie av alle typer boliger i Oslo og omegn. Stort kontaktnett som gir deg flere potensielle leietakere. Vennlig, service minded og holder det jeg lover.  Sitater fra 3 kunder: Vi benytter megler ved utleie av 5 leiligheter i Oslo, og er meget fornøyd med resultatet.  Takk for et langt samarbeid om utleie av denne leiligheten. Jeg er meget godt fornøyd på alle måter. Det er ikke utenkelig at jeg trenger deg igjen ved en senere anledning. Du har hjulpet meg gjennom hele utleieprosessen på en utrolig hyggelig og ryddig måte – alt fra å forklare, gi råd, tips og ikke minst trygghet gjennom hele prosessen, skaffe leietager i god tid, utarbeide kontrakt og være med på ferdigbefaring og overtagelse.
Dette sier kundene om meg
Vi benytter megler ved utleie av 5 leiligheter i Oslo, og er meget fornøyd med resultatet.
Takk for et langt samarbeid om utleie av denne leiligheten. Jeg er meget godt fornøyd på alle måter. Det er ikke utenkelig at jeg trenger deg igjen ved en senere anledning.
Du har hjulpet meg gjennom hele utleieprosessen på en utrolig hyggelig og ryddig måte – alt fra å forklare, gi råd, tips og ikke minst trygghet gjennom hele prosessen, skaffe leietager i god tid, utarbeide kontrakt og være med på ferdigbefaring og overtagelse.
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21007292
Mobil 46796203
Send epost

Lurer du på noe?

Reinulf Aasen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Utleiemegler Krogsveen , avd Aker Brygge / Tjuvholmen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Eiendomsmegler

Morten Ekfelt

Eiendomsmeglerfullmektig

Kim Veisten

Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies