Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Utdannet eiendomsmegler og diplomøkonom. Jobbet med eiendomsmegling i periden 1998-2008, og solgt over 1000 bolger i denne perioden.
Rikelig erfaring som både eier, faglig og daglig leder. Fra 2009 jobbet med utleiemegling og har meget god erfaring med utleie av alle typer boliger i Oslo og omegn. Stort kontaktnett som gir deg flere potensielle leietakere. Vennlig, service minded og holder det jeg lover. Sitater fra 3 kunder: Vi benytter megler ved utleie av 5 leiligheter i Oslo, og er meget fornøyd med resultatet. Takk for et langt samarbeid om utleie av denne leiligheten. Jeg er meget godt fornøyd på alle måter. Det er ikke utenkelig at jeg trenger deg igjen ved en senere anledning. Du har hjulpet meg gjennom hele utleieprosessen på en utrolig hyggelig og ryddig måte – alt fra å forklare, gi råd, tips og ikke minst trygghet gjennom hele prosessen, skaffe leietager i god tid, utarbeide kontrakt og være med på ferdigbefaring og overtagelse.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vi benytter megler ved utleie av 5 leiligheter i Oslo, og er meget fornøyd med resultatet.
Tidligere kunde
Takk for et langt samarbeid om utleie av denne leiligheten. Jeg er meget godt fornøyd på alle måter. Det er ikke utenkelig at jeg trenger deg igjen ved en senere anledning.
Tidligere kunde
Du har hjulpet meg gjennom hele utleieprosessen på en utrolig hyggelig og ryddig måte – alt fra å forklare, gi råd, tips og ikke minst trygghet gjennom hele prosessen, skaffe leietager i god tid,

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer