Utleiemegler Krogsveen , avd Aker Brygge / Tjuvholmen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Reinulf Aasen

Om meg

Utdannet eiendomsmegler og diplomøkonom. Jobbet med eiendomsmegling i periden 1998-2008, og solgt over 1000 bolger i denne perioden.
Rikelig erfaring som både eier, faglig og daglig leder. Fra 2009 jobbet med utleiemegling og har meget god erfaring med utleie av alle typer boliger i Oslo og omegn. Stort kontaktnett som gir deg flere potensielle leietakere. Vennlig, service minded og holder det jeg lover. Sitater fra 3 kunder: Vi benytter megler ved utleie av 5 leiligheter i Oslo, og er meget fornøyd med resultatet. Takk for et langt samarbeid om utleie av denne leiligheten. Jeg er meget godt fornøyd på alle måter. Det er ikke utenkelig at jeg trenger deg igjen ved en senere anledning. Du har hjulpet meg gjennom hele utleieprosessen på en utrolig hyggelig og ryddig måte – alt fra å forklare, gi råd, tips og ikke minst trygghet gjennom hele prosessen, skaffe leietager i god tid, utarbeide kontrakt og være med på ferdigbefaring og overtagelse.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vi benytter megler ved utleie av 5 leiligheter i Oslo, og er meget fornøyd med resultatet.
Tidligere kunde
Takk for et langt samarbeid om utleie av denne leiligheten. Jeg er meget godt fornøyd på alle måter. Det er ikke utenkelig at jeg trenger deg igjen ved en senere anledning.
Tidligere kunde
Du har hjulpet meg gjennom hele utleieprosessen på en utrolig hyggelig og ryddig måte – alt fra å forklare, gi råd, tips og ikke minst trygghet gjennom hele prosessen, skaffe leietager i god tid,

Få leievurdering

Finn ut hva boligen din kan leies ut for i dagens marked. Vi gir også gode råd på veien og forteller hva vi gjør for å sikre et trygt og godt leieforhold. Uten stress og bekymringer.
Få leievurdering

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg har til leie nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer