Har du lyst til å jobbe som trainee hos oss?


Som trainee hos oss får du muligheten til å jobbe i team med våre erfarne eiendomsmeglere, samtidig som du studerer. Fleksibilitet er en forutsetning, slik at du først og fremst kan ha fokus på studier. Målet er at du skal kunne gå rett ut i jobb etter endt læringsløp i vårt traineeprogram.

En sosial arena med felles målsetning

Vi arrangerer felles samlinger for alle traineer i hele selskapet. Her vil du knytte nye vennskapsbånd og få inspirasjon og glede av å møte folk i samme situasjon som deg. Samlingene gjennom læringsløpet gir deg grundig opplæring i arbeidsoppgaver knyttet til salg av bolig og salgstrening. I Krogsveen setter vi faglig kompetanse høyt, og tilbyr derfor eksamenshjelp i jus i regi av våre advokater for 1., 2., og 3. klassestudenter.
Se vårt traineeprogram.

Vi har verktøyene for å lykkes

Vi har bransjens beste meglerverktøy som gjør det enkelt å bygge portefølje raskt og bidrar til en strukturert og effektiv hverdag.

Gjennom vårt Boligsøkerregister med nesten hundre tusen boligsøkere får du tilgang på kunder som følges opp både manuelt av meglerne og digitalt ved at de blir tipset om boliger som kommer for salg.

Vårt Start smart-konsept tilbyr boligkjøperne hjelp til både kjøp og salg. Slik sikrer du kontinuerlig portefølje. Vi tilbyr også flyttehjelp som bidrar til å gjøre oss til en attraktiv meglerkjede med enkle løsninger for alle som skal selge bolig.

"I Krogsveen har de et spesialtilpasset program, der du har ledelsen i ryggen hele veien. Behøver du hjelp får du all den veiledning som du trenger."

Pernille Hoff - trainee i Krogsveen

Få et innblikk i meglerhverdagen

Følg oss på Instagram, her deler vi 
stort og smått fra meglerhverdagen!
Laster artikkel