Stressende å flytte? Krogsveen fikser vask av boligen

4. februar 2022 av Krogsveen
Synes du flytting er stressende og slitsomt? Ønsker du enklere flytteprosess og færre ting å håndtere? Overlat vasking av boligen til Krogsveen.
I rekkehuset til Irene og Steinar Brattlie i Løvsetfaret i Oslo er fire renholdere fra City Maid i full sving. En vasker badet, de andre har fordelt seg på tre soverom i 2. etasje.
I gangen utenfor ligger store poser med kluter og vaskemiddel i alle varianter. Vegger vaskes og tørkes. Lister, dører og karmer blir skinnende rene. Hyller tas ut, vaskes og settes tilbake.
De jobber effektivt og målbevisst, og når alt er klart settes klistrelapper på for å vise at her har de vært. Her har de gjort jobben, slik Krogsveen krever det.

Strenge krav til underleverandørene

For Krogsveen stiller strenge krav til underleverandørene. Vaskebyrået City Maid - som vasker boliger i store deler av landet - har en lang liste de skal igjennom før meglerne er fornøyde.
Det er administrerende direktør Hanne Nordhagen hos City Maid fornøyd med. Hun roser Krogsveen for å sette en høy standard for utvask av solgte boliger.
- Vi er kjempestolte av å være en del av tjenestene Krogsveen tilbyr. Helt siden vi startet, har vi hatt som motto å gjøre hverdagen til folk flest enklere. Flyttehjelpen til Krogsveen er genial og kvaliteten de setter er formidabel, sier Nordhagen.
Hun er ikke i tvil om at flyttehjelp gjør flyttingen enklere og mer smidig, og at unødvendige krangler og uenighet lettere kan unngås.

Tryggere flyttevask gjennom Krogsveen

I tillegg er det tryggere. Gjennom avtalen med Krogsveen garanterer de at boligen skal være ren og akseptabel. Det har ført til en rekke kriterier de ansatte hos City Maid må følge, for å  si seg fornøyde med jobben.
Og når jobben er gjort, setter de klistremerker på sluk, lufteventiler og toalett-lokk for å vise at vaskingen er gjort i forhold til kravene som stilles.
- Det er et kvalitetsstempel for huseieren og boligkjøperen. Når vi forlater boligen, viser vi at den er vasket etter strenge krav, sier Nordhagen.

Eventuelle klager tar Krogsveen

Skulle det likevel glippe - og du eller boligkjøperen ikke er fornøyd med jobben City Maid gjør - klager du til Krogsveen og ikke til City Maid. Mange synes det er enklere.
- Av og til gjør vi selvsagt feil. Når vi får klager, nøler vi ikke med å ordne opp etter oss. Da rykker vi ut så raskt vi kan, og senest dagen etter, for å forbedre vasken, sier Nordhagen.
Takket være avtalen med Krogsveen, har de økt antall vask av boliger med flere hundre. Nordhagen er ikke overrasket.
- Flytting er ofte forbundet med stress og følelser. Mange har bodd i boligene i flere år, og har minner og ikke minst gjenstander de har samlet på over tid. I tillegg er de fleste i jobb samtidig som de skal flytte. Da kan det være godt å la andre gjøre vaskejobben, sier hun.

Flytt uten stress

Krogsveen startet flyttehjelp i 2018 fordi undersøkelser viste at boligselgere er i en sårbar og stresset situasjon når de flytter. Kundene ga uttrykk for at de ønsket hjelp med praktiske ting som pakking, vasking og flytting.
Ekteparet Steinar og Irene Brattlie valgte å kjøpe vasketjenester gjennom megleren sin. Det er de glade for.
- Jeg synes det er helt fantastisk at Krogsveen ordner vask av huset før overtakelse. Det blir én mindre ting å tenke på i kaoset det er å flytte. Vi trengte ikke å gjøre annet enn å låse inn de som vasker. Helt supert, sier Irene Brattlie.
Krogsveen tilbyr følgende flyttehjelp-tjenester
  • Vasking av leiligheten ved flytting
  • Vasking før visning
  • Pakking
  • Flytting
  • Lagring
Foto: istock