Velkommen Hjem! Ny plattform for kjøp og salg av bolig lanseres snart.

2. april 2024 av Krogsveen
Å kjøpe og selge bolig er noe vi sjelden gjør. Med Hjem.no skaper vi de beste forutsetninger for at riktig bolig finner riktig eier, sier Krogsveen lederen.
- Å kjøpe og selge bolig er noe vi sjelden gjør. Med Hjem.no ønsker vi å skape de beste forutsetninger for at riktig bolig finner riktig eier, sier Stian Kløfta administrerende direktør i Krogsveen.
- Norge er kanskje det eneste landet med kun én markedsplass for kjøp og salg av bolig. Nå gjør vi i eiendomsmeglerbransjen noe med det, idet vi lager en ny og moderne markedsplass for bolig gjennom å lansere Hjem.no, sier Kløfta.
- Lanseringen blir historisk! Det er 30 år siden bransjen driftet Meglernett – forløperen til FINN. Nå skal bransjen igjen drifte en topp moderne markedsplass, sier Stian forventningsfullt.
Stian Kløfta
Bedre match av kjøper og selger
Hjem.no er bygget for å gi både selger og kjøper av bolig en bedre og mer relevant tjeneste; det skal rett og slett bli enklere å matche kjøper og selger.
- Hjem.no bruker smart teknologi og kunstig intelligens til å matche boliger og boligkjøpere på en mer relevant måte. Det fungerer litt på samme måte som vi er vant til fra sosiale medier, forteller Kløfta.
- Et tradisjonelt boligsøk er ofte svært avgrenset, som gjør at man bare får se akkurat det man har søkt etter. Men det betyr i praksis at mange ekskluderer seg selv fra å finne den perfekte boligen, forklarer Kløfta videre.
Og er det én ting eiendomsmegleren vet, er det at ingen vil gå glipp av den perfekte kjøperen.
- Vi vil ikke at en boligselger skal gå glipp av en mulig kjøper fordi boligen er et par kvadratmeter for liten eller for stor, eller at den havner litt utenfor et avgrenset søkeområde. Samtidig vet vi at akkurat det samme gjelder for dem som leter; de ønsker å finne akkurat den rette boligen - selv om den er litt annerledes enn den de søkte etter innledningsvis. Derfor bygger meglerbransjen plattformen Hjem.no mer moderne, slik at flere kjøpere og selgere finner hverandre.
Sneak peak av Hjem.no landing side
Bli funnet av flere kjøpere
Hjem.no vil i tillegg inneholde en svært etterlengtet mulighet til å sammenligne mange boliger samtidig, basert på rommene man er mest interessert i.
- For mange vil dette bety en liten revolusjon i hvordan man kan lete etter boliger. Og i det ligger det naturligvis også at nettopp din bolig kan bli funnet av flere interessenter fordi den kan oppdages på nye måter. Dermed kan du oppnå flere på visning og i budrunde, forteller Kløfta.
Velkommen Hjem
Den nye markedsplassen lanseres i løpet av april, men en smugtitt er mulig allerede nå. Vi i Krogsveen er med fra start og gleder oss til å kunne ønske deg velkommen til Hjem.no og presentere din bolig på en mer moderne måte.
- Vi i Krogsveen er opptatt av å stadig lete etter det som gir våre kunder en enda bedre mulighet til å lykkes i boligmarkedet. Derfor er vi selvsagt med som brukere av Hjem.no, og ser frem til hvilke muligheter vi fremover kan gi våre kunder, avslutter Stian Kløfta.
Bli kjent med Hjem.no her.