Krogsveen har lansert Boligens visittkort -en erstatning til trykte salgsoppgaver

28. august 2023 av Krogsveen
Nå kan du putte salgsoppgaven i lomma i det du forlater visning. Boligens visittkort er like stort, eller like lite som et visittkort.
Som et ledd i en bærekraftig og digital utvikling, bidrar visittkortet til å redusere store mengder printet papir, uten at det går på bekostning av tilgang til all nødvendig informasjon. På visittkortet finner du bilde av boligen og kontaktinformasjon til megler, samt en QR-kode med link inn til boligannonsen. Det gjør det enkelt for visningsdeltaker å huske hvilken bolig de har besøkt, og hvilken megler de har snakket med. I tillegg er det enkelt å putte i lomma, eller i veska. QR-koden lever også etter at boligen er solgt slik at interessentene kan se hva boligen ble solgt for.

Krogsveen satser stort på bærkraftige løsninger

Nylig vant Krogsveen Gullmegleren i kategorien “Beste presentasjon av bruktbolig” for Boligen visittkort. Gullmegleren er en årlig konkurranse for medlemmer i NEF hvor bidrag til bransjen som har utmerket seg det siste året blir hedret. Bidragene vurderes av en uavhengig jury.
Krogsveen er kjent for å ligge i førersetet på utvikling, og nok en gang viser vi bransjen at vi ligger lengst fremme på innovasjon.​​​​​​​ Det gir motivasjon til å fortsette å satse på digital utvikling og bærekraftige løsninger som gjør det enklere for alle som skal kjøpe og selge bolig.