Nesten 100 år med meglererfaring på Trondheimskontoret

8. februar 2023 av Krogsveen
De kan skilte med tilsammen 99 års meglererfaring. Møt meglerne i nye Krogsveen i Trondheim.
18. oktober 2018 åpnet Krogsveen dørene til et flunkende nytt kontor i Olav Tryggvasonsgate 51 i Trondheim. Med seg på laget fra start hadde de Frank Robert Nervik og Frode Helmersen – to av Trondheims mest erfarne meglere.
I dag - litt over ett år senere - har kontoret i alt sju meglere samt en trainee og salgskoordinator.

Satset på en solid og anerkjent merkevare

Frank Robert – som er daglig leder i Trondheim – gikk fra et anerkjent meglerfirma til å bygge opp Krogsveen fordi han ville jobbe med en solid merkevare.
- Krogsveen hadde vært i Trondheim tidligere, og jeg har alltid sett på selskapet som en solid og seriøs aktør hvor grundighet og dyktighet står i høysetet, sier Frank Robert.
Han følte det var som å komme hjem, da han ble med på Krogsveen-laget, og var aldri i tvil om at beslutningen om å skifte meglerkontor var riktig.
- Verdiene i selskapet er verdier jeg kan assosiere meg med og som er min personlige leveregel når jeg selger boliger. I tillegg er det en merkevare som står fjellstøtt både blant dresskledde meglere på Oslos beste vestkant og blant de mer folkelige deler av Trøndelag, sier Frank Robert.

Enklere både for boligselgere og kjøpere

Han mener Krogsveen gjør det enklere for boligselgere – og kjøpere – blant annet gjennom det omfattende boligsøkerregisteret, hvor over 40.000 har registrert seg som potensielle boligkjøpere. Her får kjøperne beskjed så fort vi finner en bolig som matcher deres ønsker. Som boligselger betyr det at vi allerede har kunder som venter på at du skal selge.
I tillegg anser han Krogsveen sitt Flyttehjelp-konsept som en gavepakke til selgere og kjøpere som ønsker en enkel og trygg boligreise.
Gjennom å tilby våre kunder hjelp til pakking, flytting, utvask og håndverkertjenester, virker flytting langt mer overkommelig. Det er disse gjøremålene de fleste selgere gruer seg til, sier Frank Robert.
Meglerne i Trondheim selger alle typer boliger, og har også lang erfaring med salg av nyboligprosjekter.

Bli kjent med Trondheimsmeglerne

Frank Robert Nervik – Eiendomsmegler og daglig leder
Frank er født og oppvokst i Mosvik og flyttet til Trondheim i 2007. Han har jobbet som eiendomsmegler siden 2008 og har formidlet over 600 boliger.
Rune Selven - Eiendomsmegler
Rune er født og oppvokst i Klæbu. Han har jobbet som eiendomsmegler siden 1997 og begynte hos Krogsveen i Trondheim i februar 2019.
Mikkel Presterud - Eiendomsmegler
Mikkel har jobbet som megler siden 2013. Han er født og oppvokst på Kolbotn og begynte hos Krogsveen i Trondheim første gang i 2010, og så på nytt i februar 2019.
Jan Vidar Lysbakken - Eiendomsmegler
Jan Vidar har jobbet som eiendomsmegler siden 2008. Han er født og oppvokst i Trondheim og begynte i Krogsveen i mars 2019.
Frantz K. R. Peckel – Eiendomsmegler og prosjektkoordinator
Frantz har jobbet med eiendomsmegling siden 2005. Han er født og oppvokst på Steinkjer og begynte i Krogsveen i januar 2019.
Frode Helmersen – Fagansvarlig Eiendomsmegler
Frode har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Han er født og oppvokst i Trondheim og begynte i Krogsveen i oktober 2018. Han påstår han kjenner Trondheim like godt som byens mest garvede drosjesjåfører.
Markus Jønland – Salgskoordinator og trainee
Markus er Trondheimskontorets trainee og begynte hos Krogsveen februar 2019.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0