logo
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Telefon

73 89 69 03

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
F
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er den av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Hvis du har bestemt deg for å selge, så ønsker du selvsagt å få mest mulig ut av boligsalget. Det er nå din egenkapital skal realiseres. 

Å bidra til at salgsprosessen oppleves som trygg, og at du som kunde kan ha full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat, er mitt største mål som megler. 

Jeg er faglig kompetent som Siviløkonom og Bachelor i eiendomsmegling. Oppfattes som samvittighetsfull og en engasjert megler, som selv håndterer alle sider av salget. 
En megler som har kontroll på hele prosessen, og som selv stiller på visning er en forutsetning for et vellykket resultat.

Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter, tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. 

Som født og oppvokst i Trondheim, og med 19 års erfaring, mener jeg at jeg kjenner Trondheim like godt som byens mest garvede taxisjåfører.

På fritiden er jeg en aktiv far, som får påfyll av energi gjennom familie og venner. Jeg er også en aktiv bruker av Trøndelag sin flotte natur, og setter sådan stor pris på en tur i marka.
Dette sier kundene om meg
Meget ryddig og profesjonell opptreden. God faglig rådgiver i forbindelse med forberedelser og gjennomføring av salget. Gjorde det enkelt å fokusere på andre ting i en hektisk hverdag.
Hussalget gikk smertefritt - salg før visning! Fornøyd med gjennomføring - infoflyt og salget. Anbefaler både firma og megler Frode Helmersen til venner og kjente.
Frode Helmersen fremsto fra første møte som en troverdig og dyktig fagmann. Et meget behagelig menneske å samarbeide med og får min beste anbefaling..
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Telefon 73896903
Mobil 93288949
Send epost

Lurer du på noe?

Frode Helmersen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Trondheim

Daglig leder / Eiendomsmegler

Frank Robert Nervik

Eiendomsmegler

Benjamin Strøm Solli

Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Eiendomsmegler

Rune Selven

Eiendomsmegler, MNEF

Jan Vidar Lysbakken

Eiendomsmegler/Prosjektkoordinator

Frantz K. R. Peckel

Eiendomsmeglerfullmektig

Kristoffer Nilsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Markus Jønland

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Trainee

Elise Småøien Flatjord

Trainee

Mads Larsen

Trainee

Thatsanee Hugosson

Trainee

Thea Kristine Nikolaisen

Trainee

Hans Graedler

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies