Trondheim
Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Frode Helmersen

Om meg

Kjøp og salg av bolig er den av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Hvis du har bestemt deg for å selge, så ønsker du selvsagt å få mest mulig ut av boligsalget. Det er nå din egenkapital skal realiseres.
Å bidra til at salgsprosessen oppleves som trygg, og at du som kunde kan ha full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat, er mitt største mål som megler.
Jeg er faglig kompetent som Siviløkonom og Bachelor i eiendomsmegling. Oppfattes som samvittighetsfull og en engasjert megler, som selv håndterer alle sider av salget.
En megler som har kontroll på hele prosessen, og som selv stiller på visning er en forutsetning for et vellykket resultat.
Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter, tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris.
Som født og oppvokst i Trondheim, og med 19 års erfaring, mener jeg at jeg kjenner Trondheim like godt som byens mest garvede taxisjåfører.
På fritiden er jeg en aktiv far, som får påfyll av energi gjennom familie og venner. Jeg er også en aktiv bruker av Trøndelag sin flotte natur, og setter sådan stor pris på en tur i marka.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Meget ryddig og profesjonell opptreden. God faglig rådgiver i forbindelse med forberedelser og gjennomføring av salget. Gjorde det enkelt å fokusere på andre ting i en hektisk hverdag.
Tidligere kunde
Hussalget gikk smertefritt - salg før visning! Fornøyd med gjennomføring - infoflyt og salget. Anbefaler både firma og megler Frode Helmersen til venner og kjente.
Tidligere kunde
Frode Helmersen fremsto fra første møte som en troverdig og dyktig fagmann. Et meget behagelig menneske å samarbeide med og får min beste anbefaling..

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer