Vil du leie ut boligen din? Vi hjelper deg med profesjonell hjelp til utleie

7. februar 2023 av Krogsveen
Ønsker du å leie ut boligen din, eller vurderer du utleie i stedet for salg? –Vi i Krogsveen kan hjelpe deg, sier eiendomsmegler og daglig leder, Reinulf Aasen.
Riktige husleiepriser, samt å finne riktig leietaker er et av mange stridstemaer som Krogsveen Boligutleie jobber med.
- Mange står alene i en utleiesituasjon, og føler seg presset til å sette ned husleien, eller inngå avtaler som er mindre innbringende enn normalt. Vi i Krogsveen gir profesjonell bistand med alt som er nødvendig i en slik prosess, sier Reinulf Aasen.

Krogsveen gir deg trygghet

Eiendomsmegleren er daglig leder for utleieavdelingen hos Krogsveen på Aker Brygge i Oslo.
- Det kan være krevende å få leid ut til den prisen man ønsker. Spesielt hvis man er alene, og ikke kjenner markedet spesielt godt, sier Aasen.
Vi finner leietakere og gjør bakgrunnssjekk, referansesjekk og kredittsjekk på dem. Og her kommer noe som er viktig; vi bruker ikke standardkontrakter, men skreddersyr hver eneste kontrakt. Vi ordner rett og slett alt ved inngåelse av en kontrakt.
Reinulf Aasen, Krogsveen Boligutleie

Totalpakke

Utleiemarkedet er stort. Ifølge Prognosesenteret leies normalt 15 prosent av alle boliger i Oslo ut. Krogsveens utleieavdeling har derfor bred erfaring i denne type boligformidling. Jobben som gjøres er solid, trygg og god for utleiere.
- Vi finner leietakere og gjør bakgrunnssjekk, referansesjekk og kredittsjekk på dem. Og her kommer noe som er viktig; vi bruker ikke standardkontrakter, men skreddersyr hver eneste kontrakt. Vi ordner rett og slett alt ved inngåelse av en kontrakt, presiserer Aasen.
Dersom kontrakten misligholdes, følger Krogsveen opp med purringer og bistår ved behov for fravikelse via Namsmannen.
- Og vi legger ut for husleien i to måneder, dersom det er nødvendig, påpeker Aasen.
Han understreker at en utleieavtale med Krogsveen også medfører at eiendomsmegleren besørger iverksettelse av eventuelle utkastelser.
- I disse sakene jobber vi tett sammen med vår advokat i fagavdelingen, forteller Aasen.

Utleieforsikring

Krogsveen tilbyr også utleieforsikring, som dekker tap av husleie i seks måneder, ødeleggelser for inntil en halv million kroner, samt kostnader ved utkastelse.