Drammen
Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Hanna Kollevold

Hanna Kollevold

Om meg

Krogsveen Drammen er et eiendomsmeglerkontor som er bygd opp av engasjerte, hardtarbeidende og kunnskapsrike eiendomsmeglere - hvor kunden alltid er i fokus. Med et sterkt team i ryggen er jeg stolt over å kunne være en del av markedslederen i Drammen.
Gjennom skreddersydde verktøy, stor innsatsvilje, god struktur og tilgjengelighet vil jeg legge til rette for en mest mulig trygg og målrettet salgsprosess for din bolig. Ingenting er lagt opp til tilfeldighetene hos meg, jeg brenner for jobben min og har et godt øye for detaljer, i tillegg er jeg svært nøyaktig i arbeidet jeg utfører. Tillit og trygghet hos kundene mine er viktig for meg, derfor har jeg høyt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Jeg behandler mine kunder med den respekten og omsorgen du har behov for og tar vare på de største verdiene du eier.
Selv er jeg oppvokst og bor i Lier, som har gitt meg god lokalkunnskap om Drammen og Lier. Jeg er utdannet interiørkonsulent gjennom Høyskolen Kristiania i Oslo. I tillegg er jeg utdannet eiendomsmegler på Universitet i Sørøst-Norge.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer