Drammen
Eiendomsmeglerfullmektig

Simen Ruud

Simen Ruud

Om meg

Ved å velge meg som din megler er du den viktigste for meg og jeg garanterer at du kommer til å føle deg trygg igjennom hele salgsprosessen. Jeg setter kundetilfredshet ekstremt høyt, og strekker meg langt for å oppfylle mine kunders behov. Målet mitt som megler er at kundene mine skal sitte igjen med følelsen av trygghet, det lille ekstra og høyest mulig pris for sin bolig. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og jeg er opptatt av at et boligsalg blir gjennomført på en god og effektiv måte, hver gang. Det å kunne være med å bidra til å oppfylle boligdrømmen din er en rolle som bærer mye ansvar og jeg lover å gjennomføre dette med stor ydmykhet og respekt. Det å være tett på når store valg tas, er det som motiverer meg mest.
Dersom du vurderer å kjøpe eller selge, eller bare har spørsmål om verdien av boligen din i dagens marked, ta gjerne kontakt med meg for en hyggelig og uforpliktende prat.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer