Sandnes
Daglig leder / Eiendomsmegler

Tom Christer Hovde

Tom Christer Hovde

Om meg

Jeg er daglig leder på Eiendomsmegler Krogsveen sitt kontor i Sandnes og har en meget lang, samt bred, erfaring innenfor eiendomsbransjen i Sandnes, Stavanger og omegn.
Jeg har hatt gleden av å bistå gode kunder med spennende salg/kjøp av boliger, fritidseiendommer, tomter og nybygg i over 22 år her i vår region.
Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene, dette er den største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig.
Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Jeg er brennende opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt på en trygg og profesjonell måte.
Vi i Krogsveen er også stolte av å kunne tilpasse flere tilleggstjenester som forenkler flytteprosessen for deg som kunde og du kan ha full tillitt til at jeg tilpasser vårt samarbeid til det beste for deg, din bolig og livssituasjon.
Ring meg når som helst for en hyggelig prat, så skal jeg love deg at vi finner løsninger på det aller meste.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg fikk han anbefalt av en nabo og i tillegg fikk jeg høre fra flere andre som hadde mye bra å si om han. Jeg ble raskt overbevist da vi hadde første møtet og forstod raskt at han skilte seg positivt
Tidligere kunde
Aktiv megler som kjørte på med visninger, og som ikke lot huset bare ligge ute på Finn uten at noe skjedde. Fikk gode råd i hele prosessen fra første prisvurdering til kontraktsmøte.
Tidligere kunde
Tom Christer har høy integritet og er en tydelig og ærlig rådgiver.Jeg hadde veldig god kommunikasjonen med Tom Christer hadde gjennom hele prosessen. Jeg hadde full tillitt til at han og følte meg

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer