Sandnes
Daglig leder / Eiendomsmegler

Tom Christer Hovde

Tom Christer Hovde

Om meg

Jeg er daglig leder på Eiendomsmegler Krogsveen sitt kontor i Sandnes og har en meget lang, samt bred, erfaring innenfor eiendomsbransjen.
Jeg har hatt gleden av å bistå gode kunder med salg/kjøp av boliger, fritidseiendommer, tomter og nybygg i over 20 år her i vår region.
Med slik fartstid, har jeg grundig erfart hva som trengs og kreves i alle ledd av en salgsprosess. Sammen med de rette verktøy, kan jeg sikre optimal presentasjon av boligen, rettet digital markedsføring, tett oppfølging og kartlegging av alle mulige interessenter. Trygghet gjennom hele prosessen, både for dere som selgere og kjøpere, er nøkkelen til å oppnå best mulig salg av akkurat din eiendom.
Med oppvekst i Sandnes, kjenner jeg både historie og nåtid godt, samtidig som jeg nøye følger kommunens utvikling fremover. I dag bor jeg på Jæren, så også dette området brukes flittig.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg fikk han anbefalt av en nabo og i tillegg fikk jeg høre fra flere andre som hadde mye bra å si om han. Jeg ble raskt overbevist da vi hadde første møtet og forstod raskt at han skilte seg positivt
Tidligere kunde
Aktiv megler som kjørte på med visninger, og som ikke lot huset bare ligge ute på Finn uten at noe skjedde. Fikk gode råd i hele prosessen fra første prisvurdering til kontraktsmøte.
Tidligere kunde
Tom Christer har høy integritet og er en tydelig og ærlig rådgiver.Jeg hadde veldig god kommunikasjonen med Tom Christer hadde gjennom hele prosessen. Jeg hadde full tillitt til at han og følte meg

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer