logo
poster

Selge bolig til høsten?

13. juli 2016

Høsten er et høydepunkt i boligomsetning. Mange selgere venter til over sommeren, og det er derfor en tendens til at selgerne er i overtall og sesongmessig kan det da være et kjøpers marked. Skal du skille deg ut i mengden bør du være raskt ute over sommeren, før resten av markedet våkner.

Del

Folk flest bruker lang tid på boligjakten

Det er flere gode grunner til at du bør komme deg raskt ut i markedet om du skal selge boligen din. Visste du at mange bruker opptil et år på boligjakten? Begynn salgsprosessen tidlig og la oss informere potensielle kjøpere om at din bolig kommer for salg! I vårt unike BoligsøkerRegister har vi oversikt over hvem som ønsker seg en bolig akkurat som din - vi kan allerede ha en kjøper til din bolig !

Økt konkurranse om kjøperne jo lengre ut på høsten du venter

Utover høsten øker utvalget boliger, noe som innebærer økt konkurranse om kjøperne. Kommer du tidligere ut på markedet er konkurransen om kjøperne mindre og sannsynligheten for å oppnå en bedre salgssum større.

Vi ser at det er mange som tenker likt og vil vente utover høsten. Det er ikke alltid det gir flere på visning. Best pris oppnår man om man skiller seg ut i et marked som ennå ikke er overfylt av boliger.

Noen boliger bør tilbys på tidspunkter hvor det er relativt liten konkurranse. Derfor lønner det seg å ha boligen salgsklar like over sommeren, når kjøperne er klare.

Gode forberedelser er halve jobben

Mens du er på sommerferie kan vi forberede salget av din bolig. Boligen din er salgsklar før resten av markedet våkner!

Les også:

Tilgang på flere kjøpere

Interiørtips: hvilke farger selger?

Slik oppnår du høyere pris for boligen din

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies