logo
Eiendomsmegler

Hanne Pettersen

Telefon

21 00 47 06

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Jeg har jobbet 14 år i bransjen, 10 av disse ved vårt kontor på Årvoll. Jeg har selv vokst opp i Årvoll og bor selv i området i dag.
Jeg kjenner derfor dette nærområdet ekstra godt.

Jeg er engasjert og strekker meg gjerne ekstra langt for at du skal oppnå et best mulig resultat for din bolig. For meg er det viktigere med kvalitet fremfor for høyt volum, noe som gjenspeiler seg i gjentatte prisrekorder og gode kunderelasjoner med høy grad av kundetilfredshet.
Mine kunder skal være 100 % fornøyd, hver gang.
Dette sier kundene om meg
Hanne er blid og hyggelig selv når det er travle tider, hun er svært tillitvekkende og ga tydelig og god informasjon, hun kreativ i salgsprosessen, optimistisk, profesjonell samtidig som hun evner å være personlig, hun er også svært tilgjengelig for informasjon. Hanne ga meg som kunde en opplevelse av å være prioritert når vi snakket sammen selv om hun hadde mange oppdrag og gjøremål samtidig. Jeg kommer til å anbefale henne til andre som skal selge bolig!
Jeg hadde allerede valgt EiendomsMegler 1, men fant ut at jeg ville bytte til Krogsveen da Hanne hadde et stort kontaktnett av aktuelle kjøpere. I tillegg er Hanne en meget dyktig eiendomsmegler. Hun er engasjert og står på 100% for et best mulig salg! Jeg følte meg godt ivaretatt og er svært fornøyd!
Jeg fikk straks tilitt til Hanne da hun forklarte meg hele salgsprosessen på en nøktern og objektiv måte uten at hun prøvde å "påtvinge" seg salget. Hun var ekte, positiv, utrolig hyggelig og virket profesjonell. Hanne har hele tiden gitt meg raske tilbakemeldinger, og holdt meg oppdatert. Jeg følte virkelig at hun jobbet for meg, og dette gjorde meg trygg. Følte hele tiden at jeg valgte den rette megleren.
Eiendomsmegler

Hanne Pettersen

Telefon 21004706
Mobil 47309392
Send epost

Lurer du på noe?

Hanne Pettersen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Årvoll

Daglig leder/Eiendomsmegler

Jan Robert Ottesen

Eiendomsmegler

Bjørn Erik Dørum-Persen

Eiendomsmegler

Hanne Pettersen

Eiendomsmegler

Hallvard Taasen

Eiendomsmegler

Remi Bangsund

Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF

Mia Skuggevik

Trainee

Joachim Corneliussen Nilsen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies