Drammen
Daglig leder/Eiendomsmegler/Partner

Arild Knudsen

Arild Knudsen

Om meg

Boligdrømmen er sterk for de aller fleste og det gleder meg å kunne bidra til at den realiseres.
Med meg som megler vil du oppleve at jeg er tett på, når det virkelig gjelder. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene, men er opptatt av å gjennomføre oppdraget etter beste praksis, hver gang! Jeg er vel så interessert i menneskene som jeg er i boligene. Husets størrelse eller prisklasse betyr ingen ting for min interesse. Det er det å være med i prosessen når store beslutninger tas av boligkjøpere og selgere, som motiverer meg sterkest.
Med personlige røtter og sterk lokaltilknytning i både Drammen og Eiker, har jeg arbeidet som eiendomsmegler i byen siden 1989. I løpet av disse årene har jeg solgt over 2.750 boliger, og gjennom dette har jeg opparbeidet meg bred erfaring i alle deler av mitt marked.
For avkobling fra arbeid følger jeg gjerne nesten alle typer sport, hvorav fotball med Strømsgodset og Leeds United blir fulgt nøye, og har selv stor glede av å spille golf når tiden strekker til.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Har tidligere benyttet Krogsveen og Arild Knudsen. Satt igjen med samme positive inntrykk da. Ved evt. framtidig kjøp/salg vil vi velge samme megler - Arne Hovland
Tidligere kunde
Følte meg alltid tatt godt vare på og prioritert selv om dere har mange andre kunder å passe på også - Anita Johansen
Tidligere kunde
Godt organisert og meget vennlig personale på kontoret. Meget god erfaring og kunnskap om boligmarkedet - Knut Arne Ekern

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer