Fyllingsdalen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Jane Juell Osmo

Jane Juell Osmo

Om meg

Som din megler kan du forvente et målrettet fokus, pågangsmot, ærlighet og godt humør gjennom hele prosessen. Hver bolig har sin unike historie, -en historie som må formidles på best mulig måte. Jeg har god salgserfaring med både fritidseiendommer, festetomter og bruktboliger. For meg er det viktig at gjennomføring av salgs- og kjøpsprosessen skjer på en effektiv og rygging måte, slik at du skal følge deg trygg igjennom hele prosessen. Samtidig som jeg er opptatt av å lytte til hver enkelt kundes ønsker og behov.
Jeg er oppvokst inne i Hardangerfjorden og har gode lokalkunnskaper både i Bergen, Hardanger og omegn. Velger du meg som din eiendomsmegler får du høy grad av kundeservice, kvalitet og effektivitet. Drivkraften er gleden med fornøyde kunder og et vel gjennomført salg.
Enten du allerede har konkrete planer om å selge boligen din, trenger en verdivurdering, er på utkikk etter drømmeboligen eller bare ønsker en hyggelig boligprat. Er du hjertelig velkommen til å ta en uforpliktende prat. Gleder meg til å høre fra deg!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer