logo
Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Telefon

67 52 95 05

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
I løpet av livet hører et boligsalg/boligkjøp til sjeldenheten for folk flest og det er gjerne en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Derfor er det viktig for meg som megler at du fra første møte skal føle at du blir ivaretatt, at prosessen oppleves som trygg og strukturert og du har full tillit til at jeg vil gjøre alt jeg kan for å oppnå best mulig resultat.

Vårt system er solid og vi har utrolig gode støttespillere med ekspertise på fag/kvalitet, taksering, styling, foto og markedsføring. Målrettet markedsføring med SmartAnnonsering kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter via vårt boligsøkerregister, tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Flere interessenter øker sjansen for flere budgivere som igjen bidrar til høyere salgspris! Etter 10 år som megler så vet jeg hva som skal til for å oppnå akkurat dette.
Dette sier kundene om meg
Cecilie var uvurderlig i salgsprosessen vår. Hun kom med meget gode forslag til styling av boligen, hun var alltid til tiden og meget interessert i at vi skulle få en så ryddig og profesjonell opplevelse av salget som overhodet mulig. Hun holdt oss fortløpende oppdatert gjennom alle aspekter, alt fra innhenting av dokumenter, fotografering, takstmann, utforming av salgsoppgave, visninger og budrunde. Vi følte oss veldig trygge på at vi hadde valgt rett megler som ivaretok oss på en fremragende måte og vi kan med hånden på hjertet sterkt anbefale henne videre.
Kvalitet i alle ledd! Cecile kom med svært gode råd til styling slik at bildene ble best mulig og valgte gode dager for visning slik at mest mulig hadde mulighet til å komme på vår visning. Hun planla når hun skulle legge ut annonsen på Finn.no får å få mest mulig treff fra første stund. Jeg er ikke i tvil om at grepene hun gjorde var avgjørende for den prisen jeg fikk. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler Cecilie på det varmeste.
Som kjøpere har vi hatt et veldig hyggelig møte med Cecilie som megler. Cecilie svarte på alle spørsmål til alle døgnets tider, og fremstår som en ryddig, oppvakt, strukturert og hyggelig megler. Hun var blid og imøtekommende, og gav oss all den informasjon vi trengte om både leilighet, budrunder, prosess og lignende.
Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Telefon 67529505
Mobil 46407300
Send epost

Lurer du på noe?

Cecilie Muri svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bekkestua

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Eiendomsmegler MNEF

Kristian Gjerdingen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Fredrik Nordstrøm

Salgskoordinator

Ida Lund

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Lars Gøranson

Trainee/Visningsansvarlig

Nicolai Bjørno

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies