Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Telefon

67529505

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
I løpet av livet hører et boligsalg/boligkjøp til sjeldenheten for folk flest og det er gjerne en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Derfor er det viktig for meg som megler at du fra første møte skal føle at du blir ivaretatt, at prosessen oppleves som trygg og strukturert og du har full tillit til at jeg vil gjøre alt jeg kan for å oppnå best mulig resultat.

Målrettet markedsføring med SmartAnnonsering kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter via vårt boligsøkerregister, tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Flere interessenter øker sjansen for flere budgivere som igjen bidrar til høyere salgspris! Etter snart 10 år som megler så vet jeg hva som skal til for å oppnå akkurat dette.

Jeg bor selv på Bærums Verk, så jeg har et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen og er en god ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. 

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av områdets turmuligheter og fritidstilbud.
Dette sier kundene om meg
Cecilie var uvurderlig i salgsprosessen vår. Hun kom med meget gode forslag til styling av boligen, hun var alltid til tiden og meget interessert i at vi skulle få en så ryddig og profesjonell opplevelse av salget som overhodet mulig. Hun holdt oss fortløpende oppdatert gjennom alle aspekter, alt fra innhenting av dokumenter, fotografering, takstmann, utforming av salgsoppgave, visninger og budrunde. Vi følte oss veldig trygge på at vi hadde valgt rett megler som ivaretok oss på en fremragende måte og vi kan med hånden på hjertet sterkt anbefale henne videre.
Kvalitet i alle ledd! Cecile kom med svært gode råd til styling slik at bildene ble best mulig og valgte gode dager for visning slik at mest mulig hadde mulighet til å komme på vår visning. Hun planla når hun skulle legge ut annonsen på Finn.no får å få mest mulig treff fra første stund. Jeg er ikke i tvil om at grepene hun gjorde var avgjørende for den prisen jeg fikk. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler Cecilie på det varmeste.
Som kjøpere har vi hatt et veldig hyggelig møte med Cecilie som megler. Cecilie svarte på alle spørsmål til alle døgnets tider, og fremstår som en ryddig, oppvakt, strukturert og hyggelig megler. Hun var blid og imøtekommende, og gav oss all den informasjon vi trengte om både leilighet, budrunder, prosess og lignende.
Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Telefon 67529505
Mobil 46407300

Lurer du på noe?

Cecilie Muri svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bekkestua

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Nordstrøm

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kristian Gjerdingen

Salgskoordinator

Ida Lund

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Lars-Erik Gøranson

Trainee/Visningsansvarlig

Nicolai Bjørno