Lillestrøm
Eiendomsmegler

Idriss Eliassy

Idriss Eliassy

Om meg

Kjøp og salg av eiendom er av de største avgjørelsene man tar i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Det er utrolig viktig at prosessen oppleves som trygt og smertefritt. Derfor er det også viktig for meg du som kunde føler full tillit til at jeg, som din megler, vil gjennomføre salgsprosessen på best mulig måte og at jeg skal gjøre alt i min makt for at du skal bli fornøyd med sluttresultatet. Med meg som megler, kombinert med riktig markedsføring sikrer vi god oppfølging av potensielle interessenter som er avgjørende for å oppnå en optimal pris for din eiendom.
Store deler av oppveksten har jeg bodd på Romerike, og er i dag bosatt på Skjetten. Dette fører til at jeg har bred lokalkunnskap på Romerike generelt noe som er svært viktig ved valg av megler.
På fritiden har jeg en stor lidenskap for trening. På trening er jeg veldig målbevisst og jobber hardt for å oppnå prestasjon og resultater. Videre er jeg en sosial og varm person som er glad i latter og moro med venner og familie.
"Hyggelig, ryddig, positiv og gode tilbakemeldinger og oppfølging igjennom hele salgsprosessen"
Tidligere kunde

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer