Lillestrøm
Eiendomsmegler

Eskil R. Tyskeberget

Eskil R. Tyskeberget

Om meg

Bolig representerer for de aller fleste en meget stor verdi. Enten du skal kjøpe eller selge bolig skal du føle deg 100% trygg for at dine interesser blir ivaretatt på best mulig måte. Med min kunnskap om markedet, målrettet markedsføring, personlige egenskaper og erfaring, mener jeg vi har de aller beste forutsetninger for å gi deg en trygg og god bolighandel.
Jeg er oppvokst i Skedsmo kommune. Har i så måte god kunnskap om Romerike og Oslo. Gjennom mine 7 år I Krogsveen har jeg tilegnet meg enda bedre lokalkunnskap og de kvaliteter en finner på hvert enkelt sted.
Det å jobbe som eiendomsmegler er en livstil og krevende. For å kunne yte best mulig for mine kunder mener jeg det er viktig å være på hele tiden. For å kunne yte 100 % i jobben er det viktig for meg å hente energi også utenfor jobben. Det å være småbarnsfar, benytte seg av områdets friluftsliv og turområder samt idrett er viktige energikilder. Dette sammen tilbakemeldinger fra fornøyde kunder og følelsen av å ha verdens beste jobb.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Veldig profesjonell og dyktig megler! Vi fikk god hjelp gjennom hele prosessen, helt fra første kontakt til ferdig salg. Totalt veldig fornøyd med Eskil, ville så absolutt valgt han igjen for å selge min neste bolig!
Tidligere kunde
Eskil har gjort en særdeles god jobb, både i forbindelse med at vi kjøpte nytt hus av han og hans gjennomføring av salg av huset på Kløfta.
Tidligere kunde
Eskil er veldig engasjert og proff i alle sine oppgaver i salgsprosessen.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer