Årvoll
Daglig leder/Eiendomsmegler

Jan Robert Ottesen

Jan Robert Ottesen

Om meg

Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene, dette er den største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig.
Jeg er din megler gjennom hele prosessen og vil sammen med deg og vårt nettverk sørge for at resultatet blir best mulig.
Som lokal megler og beboer i bydelen benyttes den fritiden jeg har til områdets mange muligheter, spesielt Lillomarka som jeg er en hyppig bruker av.
Før jeg startet å jobbe som Eiendomsmegler var jeg en aktiv ishockeyspiller som har representert både kretslag og juniorlandslag.
Fra idretten har jeg tatt med meg konkurranseinstinktet og viljestyrken til å yte det lille ekstra, noe jeg selv mener kan komme godt med i jobben som Eiendomsmegler.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
"En vennlig, imøtekommende og profesjonell megler som kan faget sitt. Han kommuniserte alt som hadde med salgsprosessen å gjøre tydelig, ryddig og oversiktlig, og var hele tiden tilgjengelig for
Tidligere kunde
Kjøper: "En veldig sympatisk, imøtekommende og hyggelig megler som jeg personlig følte at jeg fikk en god kjemi med. Ellers har jeg gitt han full score. Så da taler vel det får seg selv hva jeg mener."
Tidligere kunde
Kjøper: "Visningen, og dialogen med han når vi var interesserte var spesielt bra! Vi følte at vi var på vei til å gjøre en god avgjørelse med å prøve å kjøpe leiligheten"

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer