logo
Daglig leder/Eiendomsmegler

Jan Robert Ottesen

Telefon

21 00 47 02

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene, dette er den største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig.
Jeg er din megler gjennom hele prosessen og vil sammen med deg og vårt nettverk sørge for at resultatet blir best mulig.

Som lokal megler og beboer i bydelen benyttes den fritiden jeg har til områdets mange muligheter, spesielt Lillomarka som jeg er en hyppig bruker av.

Før jeg startet å jobbe som Eiendomsmegler var jeg en aktiv ishockeyspiller som har representert både kretslag og juniorlandslag.
Fra idretten har jeg tatt med meg konkurranseinstinktet og viljestyrken til å yte det lille ekstra, noe jeg selv mener kan komme godt med i jobben som Eiendomsmegler.
Dette sier kundene om meg
"En vennlig, imøtekommende og profesjonell megler som kan faget sitt. Han kommuniserte alt som hadde med salgsprosessen å gjøre tydelig, ryddig og oversiktlig, og var hele tiden tilgjengelig for spørsmål underveis. Som selger følte jeg meg trygg og ivaretatt fra A til Å. Jan Robert gjorde en glimrende jobb, var på under hele prosessen og solgte leiligheten til topp pris. Vil også nevne at han er løsningsorientert og lyttende til selgers interesser og jeg opplevde at vi sammen landet på veldig gode avgjørelser mtp på hva som skulle gjøres med boligen etc. før salg. Salgsprosessen i sin helhet var både lett og hyggelig med Jan Robert som megler. Jeg vil anbefale han på det varmeste."
Kjøper: "En veldig sympatisk, imøtekommende og hyggelig megler som jeg personlig følte at jeg fikk en god kjemi med. Ellers har jeg gitt han full score. Så da taler vel det får seg selv hva jeg mener."
Kjøper: "Visningen, og dialogen med han når vi var interesserte var spesielt bra! Vi følte at vi var på vei til å gjøre en god avgjørelse med å prøve å kjøpe leiligheten"
Daglig leder/Eiendomsmegler

Jan Robert Ottesen

Telefon 21004702
Mobil 40491969
Send epost

Lurer du på noe?

Jan Robert Ottesen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Årvoll

Daglig leder/Eiendomsmegler

Jan Robert Ottesen

Eiendomsmegler

Bjørn Erik Dørum-Persen

Eiendomsmegler

Hanne Pettersen

Eiendomsmegler

Hallvard Taasen

Eiendomsmegler

Remi Bangsund

Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF

Mia Skuggevik

Trainee

Joachim Corneliussen Nilsen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies