Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Marcus Blohm

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Jeg er en ærlig og omsorgsfull megler som jobber hardt for å ivareta alle menneskene som er involvert i salgsprosessen. Mitt mål er å gjøre ditt boligsalg til verdens enkleste reise, der dine prioriteringer blir satt i fokus, i tråd med mine anbefalinger. 

Hvert boligsalg er unikt og min jobb er å minimere tilfeldighetene slik at vi oppnår høyest mulig salgssum. Dette gjør jeg ved å ha en plan bak alle beslutningene som tas, fra hvordan jeg markedsfører boligen til hvordan jeg følger opp interessenter under budrunden.
Med Krogsveen i ryggen får jeg faglig sterk kompetanse og grunnverdier som skal gjenspeile min leveranse. 

På fritiden liker jeg å være aktiv, der det meste av trening blir satt i fokus. Fotball er nok favoritten og det hjelper meg masse når jeg trenger energipåfyll. Utenom trening liker jeg god mat og hyggelige stunder med venner og familie. Jeg bruker Sagenes fasiliteter aktivt og er en ambassadør for denne fantastiske bydelen.
Dette sier kundene om meg
Ærlig og imøtekommende, var godt forberedt, hyggelig og profesjonell, gjorde meg trygg i forhold til salget, oppdaterte meg hele tiden. Terningkast 10 av 10
Marcus kom på befaring og var veldig godt forberedt. Han var hyggelig og profesjonell. Han viste kompetanse i faget sitt, og ga meg en stor trygghet. Jeg bor ikke selv i Oslo, så jeg var helt avhengig av å ha en som kunne styre skuta trygt i land på egen hånd. Marcus klarte det med glans, og jeg var ikke urolig et sekund. Vi hadde god og løpende kontakt hele veien over telefon og e-post og det var en glede å samarbeide med Marcus. Jeg kan trygt anbefale han videre!
Veldig hyggelig, troverdig og blid. Tommel opp.
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Marcus Blohm

Telefon 21007243
Mobil 94845245

Lurer du på noe?

Marcus Blohm svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Sagene

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Caroline S. Stensrød

Eiendomsmegler

Silje Moen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Marcus Blohm

Megler MNEF

Inge Mysen

Reg.revisor / Eiendomsmeglerfullmektig

Anne Rosvold