logo
Eiendomsmegler

Sofia Boutani

Telefon

63 94 07 11

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Salgsprosessen er en krevende prosess - jeg gjør denne prosessen til en enestående og smidig opplevelse for både kjøper og selger. Jeg bistår med gode råd og profesjonell veiledning fra oppdragsinngåelse til nøkkelen er overlevert til ny eier. Utdannet ved Handelshøyskolen BI med en bachelor i Eiendomsmegling som gir meg trygghet og faglig dyktighet. 

Som bosatt i Maura i Nannestad har jeg et stort engasjement for boligmarkedet på Øvre Romerike og kjennskap til lokalmiljøets bokvaliteter.

På fritiden er jeg glad i å tilbringe tid med familie og venner. I tillegg har jeg stor interesse for kultur, språk og reiseliv.

Ta kontakt for en hyggelig prat!
Dette sier kundene om meg
Sofia Boutani framstår som en meget flink, fokusert og kunnskapsrik megler. Hun var veldig tilgjengelig gjennom hele prosessen. Hun fikk meg som kunde til å føle meg godt ivaretatt. Syns hun var spesielt bra hele veien. Jeg har ikke noe å utsette på Sofia i salgsprosessen, jeg syns hun var meget dyktig i alle ledd. Det være seg anbefalinger, veiledning, forventninger av markedet , komme med tips osv. Krogsveen Jessheim bør være stolt av å ha en slik medarbeider.
Krogsveen har et godt rykte og er til å stole på. Sofia viste stor interesse og gjorde en fantastisk jobb, alltid tilgjengelig uansett tid. Hun var alltid blid og imøtekommende når jeg trengte råd og veiledning. Anbefaler henne på det sterkeste.
Sofia presenterte Krogsveen og produktet deres på en god måte og jeg følte at hun engasjerte seg på en positiv måte. Hun gjorde en god jobb under hele prosessen, fulgte opp meg som selger hele tiden og var tilgjengelig hvis jeg hadde noen spørsmål. Hun er en imøtekommende og positiv representant for Krogsveen!
Eiendomsmegler

Sofia Boutani

Telefon 63940711
Mobil 40635371
Send epost

Lurer du på noe?

Sofia Boutani svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Jessheim

Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Eiendomsmegler

Trude Stensby

Eiendomsmegler

André Ellefsen

Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Eiendomsmegler

Sofia Boutani

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Hermansen

Medhjelper/Salgskoordinator

Vigdis Bredesen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies