logo
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Telefon

63 94 07 02

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Jeg jobber som fagansvarlig for Krogsveen Jessheim og har den faglige tyngden som kreves for at kunden skal føle seg trygg i hele salgsprosessen. Det er viktig for meg at kundene blir ivaretatt og sett når formuen skal forvaltes.  Å velge megler er en investering – jeg jobber målrettet, er fremoverlent og strekker meg alltid langt for å oppnå fornøyde kunder.  Velger du meg til å selge din bolig, får du en megler som er ydmyk over oppdraget og forstår viktigheten av hvert boligsalg!

Jeg er født og oppvokst i Fenstad på Øvre Romerike, og er i dag bosatt på Jessheim. Jeg har bred lokalkunnskap på Øvre Romerike, noe som er svært viktig ved valg av megler. 

På fritiden er jeg glad i tegne og male, interiør og farger. Som tidligere håndballspiller følger jeg aktivt med på håndball. Sosial og glad jente med høy latter!
Dette sier kundene om meg
Jeg kan på det sterkeste anbefale Kine som din eiendomsmegler. Ønsker du en megler som er 100% opptatt av å møte kunden og å selge ditt hjem og ikke seg selv, så er dette megleren du bør benytte. Kine fremstår som en person med varme med meget høy profesjon og imøtekommenhet. En sjeldent god kombinasjon av å lytte til selger, imøtekomme dine forventinger og ønsker, effektivitet, tilgjengelighet og som gjør akkurat ditt objekt til en spesiell enhet så har du ingen grunn til å betvile valget av megler. Hun er tilgjengelig store deler av døgnet, tar seg tid til akkurat deg og dine ønsker og skiller seg ut ved å ikke ville ha ting gjort på raskest mulig måte, men takler samtidig press og stress utrolig bra. Hun behandler deg og ditt hjem særpreget og ikke som en av mengden. Kine møtte meg på alle områder og overgikk mine forventinger med glans både før salg, under salg, ved resultatet av salget og etter endt salg. En enkel setning forklarer hennes fremtreden og fokus: "Eiendomsmeglerens gentleman".
Kan absolutt anbefale Kine som megler. Hun er den mest profesjonelle megleren jeg har benyttet, og kommer garantert til å bruke henne igjen hvis jeg skal selge. Hun skiller seg ut med en særegen måte å få frem det som er viktig i prospektet. Har en tilnærming som er behagelig for både kjøper og selger. Lytter til selgers ønske, og klarer å nå ut til mange potensielle kjøpere.
Kan absolutt anbefale Kine Johansen Ruud på det varmeste. Faglig dyktig, god kjennskap til nærområdet og alltid tilgjengelig. Rask tilbakemelding på alle henvendelser langt utover arbeidstid. Svært tillitvekkende person. Pålitelig i alle situasjoner. Ville også brukt Kine ved fremtidige boligsalg.
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Telefon 63940702
Mobil 98829188
Send epost

Lurer du på noe?

Kine Johansen Ruud svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Jessheim

Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Eiendomsmegler

Trude Stensby

Eiendomsmegler

André Ellefsen

Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Eiendomsmegler

Sofia Boutani

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Hermansen

Medhjelper/Salgskoordinator

Vigdis Bredesen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies