Askøy
Eiendomsmegler

Hilde Brigitte Lilleskare

Hilde Brigitte Lilleskare

Om meg

Jeg er stolt av å jobbe i Krogsveen som har som mål å gjøre boligreisen så enkel som mulig. Vi har samarbeid med både vaskebyrå, flyttebyrå og håndverkere. Vi hjelper deg i alle ledd av prosessen.
Kvalitet, service og trygghet er svært viktig for meg. Jeg guider og hjelper deg gjennom hele salgsprosessen. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene og jobber iherdig for at du skal få en god opplevelse ved å bruke meg som din megler.
Måten jeg jobber på gjenspeiles også i mine kunders uttalelser etter endt prosess.
Jeg har jobbet i Krogsveen siden 2014 og som Askøyværing har jeg mye lokalkunnskap og engasjement for boligmarkedet i kommunen.
På fritiden bruker jeg aktivt Askøys vakre turmuligheter som blant annet Dronningen, Lysløypen og Kolbeinsvarden.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Hilde Brigitte har gjort en strålende jobb! Hun fremstår som kunnskapsrik, trygg og tillitsvekkende. Hun veiledet oss profesjonelt.
Tidligere kunde
Valget falt på Hilde Brigitte Lilleskare da hun er en grundig og faglig sterk person. Hun har et tillitsvekkende vesen som også bidrar til å skape tillit hos interessentene. Med henne som megler
Tidligere kunde
Hilde er alltid like hyggelig og imøtekommende og er god på oppfølging. Jeg var hele tiden trygg på hvor vi var i prosessen og hva som skjer videre. Hun er dyktig i å se boligens kvaliteter og med

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer