logo
Eiendomsmegler

Hilde Brigitte Lilleskare

Telefon

53 00 00 43

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Med flere års erfaring i bransjen er jeg stolt av å jobbe i Krogsveen som har som mål å gjøre boligreisen så enkel som mulig. Vi har samarbeid med både vaskebyrå, flyttebyrå og håndverkere. Vi hjelper deg i alle ledd av prosessen.

Kvalitet, service og trygghet er svært viktig for meg. Jeg guider og hjelper deg gjennom hele salgsprosessen. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene og jobber iherdig for at du skal få en god opplevelse ved å bruke meg som din megler.
Måten jeg jobber på gjenspeiles også i mine kunders uttalelser etter endt prosess.

Jeg er født og oppvokst på Askøy. Jeg har bodd på Øvre Kleppe og i Florvåg. De siste 12 årene har jeg holdt til på Tveit.  Som Askøyværing har jeg mye lokalkunnskap og engasjement for boligmarkedet i kommunen. 

På fritiden bruker jeg aktivt Askøys vakre turmuligheter som blant annet Dronningen og  Kolbeinsvarden.
Dette sier kundene om meg
Hilde Brigitte har gjort en strålende jobb! Hun fremstår som kunnskapsrik, trygg og tillitsvekkende. Hun veiledet oss profesjonelt.
Valget falt på Hilde Brigitte Lilleskare da hun er en grundig og faglig sterk person. Hun har et tillitsvekkende vesen som også bidrar til å skape tillit hos interessentene. Med henne som megler visste jeg at boligsalget ville være i trygge hender.
Hilde er alltid like hyggelig og imøtekommende og er god på oppfølging. Jeg var hele tiden trygg på hvor vi var i prosessen og hva som skjer videre. Hun er dyktig i å se boligens kvaliteter og med målrettet markedsføring har hun absolutt fått frem disse kvalitetene ved boligen. Dette i tillegg til hennes oppfølging av interessentene har uten tvil vært avgjørende for et raskt og godt boligsalg. Jeg kan på det varmeste anbefale Hilde Brigitte videre.
Eiendomsmegler

Hilde Brigitte Lilleskare

Telefon 53000043
Mobil 98405543
Send epost

Lurer du på noe?

Hilde Brigitte Lilleskare svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Askøy

Eiendomsmegler

Ida Solberg

Eiendomsmegler

Bernt Ådlandsvik

Eiendomsmegler

Hilde Brigitte Lilleskare

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies