Hokksund
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Turid Borgersen

Turid Borgersen

Om meg

Jeg er oppvokst i Hokksund og har siden 1995 solgt ca 1.500 eiendommer i Øvre Eiker, "Nedre Eiker", Modum, Drammen og Sigdal. Gjennom erfaring og fokus på at alt skal være riktig første gangen vil jeg hjelpe deg å få en ryddig prosess. Jeg har en klar plan for fremdrift og er alltid tilgjengelig for deg og dine interessenter. Trygge interessenter byr mer!
Jeg vil gjennom hele salget gi deg enkle og tydelige råd på hva du bør gjøre for å få flest mulig interessenter til din eiendom. Hver eiendom og hvert salg er forskjellig og jeg vet hva markedet etterspør. Jeg er alltid på visningene selv. Mitt fokus er at alle skal ha fått all informasjon, sett fordelene med din bolig og at de faktisk har alt klart til å være med i en budrunde.
De tilbakemeldinger jeg får fra mine kunder er at jeg er profesjonell, har høy kvalitet på hele salgsprosessen, sulten på nye salg, tillitsvekkende, ærlig og blid. Jeg er klar for å hjelpe deg!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
"Hun var meget imøtekommende og responderte hurtig på mine henvendelser, hvilket ga meg som kunde en stor følelse av trygghet. Hun var hyggelig og profesjonell, tilgjengelig og imøtekommende. Hun
Tidligere kunde
"Flere bekjente har anbefalt Krogsveen og Turid Borgersen. Jeg har også selv hatt inntrykk av at de er flinke og har et godt rykte. Det var lett å komme i kontakt med megler og jeg følte hun var
Tidligere kunde
"Kunnskapsrik, til å stole på og dyktig i jobben. Kan det hun jobber med. Effektiv, god informasjon, alltid tilgjengelig og fikk en god pris for boligen. Veldig fornøyd med hele salgsprosessen."

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer