Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Turid Borgersen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Jeg er oppvokst i Hokksund og har siden 1995 solgt over 1.000 eiendommer i Øvre Eiker, Nedre Eiker, Modum, Drammen og Sigdal. Gjennom erfaring og fokus på at alt skal være riktig første gangen vil jeg hjelpe deg å få en ryddig prosess. Jeg har en klar plan for fremdrift og er alltid tilgjengelig for deg og dine interessenter. Trygge interessenter byr mer!
Jeg er en ærlig og åpen person. Jeg vil gjennom hele salget gi deg enkle og tydelige råd på hva du bør gjøre for å få flest mulig interessenter til din eiendom.  Hver eiendom og hvert salg er forskjellig og jeg vet hva markedet etterspør. Jeg er alltid på visningene selv. Mitt fokus er at alle skal ha fått all informasjon, sett fordelene med din bolig og at de faktisk har alt klart til å være med i en budrunde.
Når du skal selge din bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. De tilbakemeldinger jeg får fra mine kunder er at jeg er profesjonell, har høy kvalitet på hele salgsprosessen, sulten på nye salg, tillitsvekkende, ærlig og blid. Jeg er klar for å hjelpe deg!
Kundesitat nr. 1	"Hun var meget imøtekommende og responderte hurtig på mine henvendelser, hvilket ga meg som kunde en stor følelse av trygghet. Hun var hyggelig og profesjonell, tilgjengelig og imøtekommende. Hun hadde god vurderingsevne og lokalkunnskap."
Kundesitat nr. 2	"Kunnskapsrik, til å stole på og dyktig i jobben. Kan det hun jobber med. Effektiv, god informasjon, alltid tilgjengelig og fikk en god pris for boligen. Veldig fornøyd med hele salgsprosessen."
Kundesitat nr. 3	"Flere bekjente har anbefalt Krogsveen og Turid Borgersen. Jeg har også selv hatt inntrykk av at de er flinke og har et godt rykte. Det var lett å komme i kontakt med megler og jeg følte hun var behjelpelig med alt jeg lurte på. Informasjon rundt og selve fremdriften i salgsprosessen var veldig bra."
Dette sier kundene om meg
"Hun var meget imøtekommende og responderte hurtig på mine henvendelser, hvilket ga meg som kunde en stor følelse av trygghet. Hun var hyggelig og profesjonell, tilgjengelig og imøtekommende. Hun hadde god vurderingsevne og lokalkunnskap."
"Kunnskapsrik, til å stole på og dyktig i jobben. Kan det hun jobber med. Effektiv, god informasjon, alltid tilgjengelig og fikk en god pris for boligen. Veldig fornøyd med hele salgsprosessen."
"Flere bekjente har anbefalt Krogsveen og Turid Borgersen. Jeg har også selv hatt inntrykk av at de er flinke og har et godt rykte. Det var lett å komme i kontakt med megler og jeg følte hun var behjelpelig med alt jeg lurte på. Informasjon rundt og selve fremdriften i salgsprosessen var veldig bra."
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Turid Borgersen

Telefon 31001993
Mobil 91512321

Lurer du på noe?

Turid Borgersen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Hokksund

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Turid Borgersen

Eiendomsmegler

John Aksel Floberg Sirevåg

Eiendomsmegler

Chrisander Bøhm

Eiendomsmeglerfullmektig

Christine Sjødal

Salgskoordinator/ Eiendomsmeglerfullmektig

Marte Repstad Havdal