logo
Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Telefon

63 80 69 68

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Hvorfor man kjøper en eiendom kan være sammensatt og kompleks og må vurderes ut ifra ethvert salgsobjekt siden svært få eiendommer er like, og ingen kjøpere er like. Min erfaring er at tilliten til meg som representant for begge parter ofte kan være avgjørende og det er dette som skal være min spisskompetanse; Opparbeide tillit til alle parter under hele salg – og kjøps prosessen.

Som født og oppvokst på Romerike bruker jeg mye av tiden min til å oppdatere meg på ethvert lokalmarked i nedslagsfeltet. Etter ni år i Krogsveen er min erfaring at lokalkunnskap, tillit og målrettet markedsføring er avgjørende for et godt salg.

Foruten interesse for eiendom er jeg en flittig bruker av områdets aktivitetstilbud og mener at Romerike er en perfekt plass for de som ønsker en rolig tilværelse utenfor byen, men likevel ønsker tilgangen til hovedstaden på kanskje Norges enkleste og kjappeste måte gjennom kollektivtilbud og pendling. Særlig Lillestrøms egenskaper som by som er blitt meget godt utviklet gjennom de siste tiårene setter jeg veldig stor pris på.
Dette sier kundene om meg
Jeg fikk super kontakt og tillitt til Christian umiddelbart ved første møte. Han førte hele salgsprosessen med full kontroll og ro. Brukte god tid til både meg og kjøpere som meldte seg gjennom prosessen. Ydmyk og lyttende, men også meget målbevisst og aktiv for å nå målet :-) Kan virkelig anbefalle Christian! Takk for at du gjorde prosessen så lett for meg som selger!
Meget dyktig og tillitsfull megler. Christian var alltid tilgjengelig, enten på telefon eller mail. Han hadde gode ideer og strategier bygget opp med argumenter og erfaring fra boligmarkedet. Christian er meget profesjonell, men har samtidig en uhøytidelig og tydelig personlighet. Anbefales på det varmeste.
Svært fornøyd med oppfølging på alle måter. Personlig på en profesjonell måte. Forsto og respekterte mine ønsker/behov og krav i forbindelse av salg av huset som har vært hjemmet mitt i 30 år. Det er ingen ting jeg har savnet eller skulle ønske har vært annerledes under salgsprosessen. Kunne ikke funnet en bedre megler. Han vant i konkurranse mot andre meglere, som gjorde at jeg hadde skyhøye forventninger og han innfridde med glans
Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Telefon 63806968
Mobil 99535462
Send epost

Lurer du på noe?

Christian Blenne Lien svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Lillestrøm

Daglig leder / Eiendomsmegler

Per Inge Hunvik

Eiendomsmegler

Ellen Svenstad

Eiendomsmegler

Siv Svensson Ostrø

Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Eiendomsmegler

Eskil Tyskeberget

Eiendomsmegler

Marius Løkken

Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Eiendomsmegler

Idriss Eliassy

Eiendomsmegler

Tobias Eggum Teie

Eiendomsmegler - Salgskoordinator

Reidun Engløkk

Eiendomsmegler / Leder Nybygg Romerike

Vegard Gran-Andersen

Eiendomsmegler / Pluss- kontakt

Veronica Gjelsnesvangen

Eiendomsmeglerfullmektig

Lene Gran Jensen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Valerie Colleou

Trainee

Tobias Nysæther Gulbrandsen

Trainee/Medhjelper

Anine Holter

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies