Lillestrøm
Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Christian Blenne Lien

Om meg

Hvorfor man kjøper en eiendom kan være sammensatt og kompleks og må vurderes ut ifra ethvert salgsobjekt siden svært få eiendommer er like, og ingen kjøpere er like. Min erfaring er at tilliten til meg som representant for begge parter ofte kan være avgjørende og det er dette som skal være min spisskompetanse; Opparbeide tillit til alle parter under hele salg – og kjøps prosessen.
Som født og oppvokst på Romerike bruker jeg mye av tiden min til å oppdatere meg på ethvert lokalmarked i nedslagsfeltet. Etter 10 år i Krogsveen er min erfaring at lokalkunnskap, tillit og målrettet markedsføring er avgjørende for et godt salg.
Foruten interesse for eiendom er jeg en flittig bruker av områdets aktivitetstilbud og mener at Romerike er en perfekt plass for de som ønsker en rolig tilværelse utenfor byen, men likevel ønsker tilgangen til hovedstaden på kanskje Norges enkleste og kjappeste måte gjennom kollektivtilbud og pendling. Særlig Lillestrøms egenskaper som by som er blitt meget godt utviklet gjennom de siste tiårene setter jeg veldig stor pris på.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg fikk super kontakt og tillitt til Christian umiddelbart ved første møte. Han førte hele salgsprosessen med full kontroll og ro. Brukte god tid til både meg og kjøpere som meldte seg gjennom
Tidligere kunde
Meget dyktig og tillitsfull megler. Christian var alltid tilgjengelig, enten på telefon eller mail. Han hadde gode ideer og strategier bygget opp med argumenter og erfaring fra boligmarkedet.
Tidligere kunde
Svært fornøyd med oppfølging på alle måter. Personlig på en profesjonell måte. Forsto og respekterte mine ønsker/behov og krav i forbindelse av salg av huset som har vært hjemmet mitt i 30 år. Det er

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer