Moss
Daglig leder / Eiendomsmegler

Knut Dahl

Knut Dahl

Om meg

Jeg lover tett oppfølging gjennom hele prosessen. Det er viktig for meg at kunden holdes informert, forstår hva som blir gjort og ser verdien av dette. Jeg ser det som særdeles viktig at avtaler holdes og at jeg leverer det som er lovet. Tidlig i prosessen legger jeg en detaljert plan med kunden, slik at det er lett å holde oversikt på hvilke trinn salgsprosessen innebærer.
Moss er byen jeg er vokst opp i, her har jeg også bodd i hele mitt liv. Jeg startet å arbeide med eiendomsmegling i 2008 og har i 2023 15-års jubileum i bransjen.
Foruten et sterkt engasjement for eiendomsmegling liker jeg å leve et aktivt liv. Jeg mener det er viktig å holde seg i form og starter gjerne dagen med en løpetur før jeg drar på kontoret, noe som gir meg et godt grunnlag for å holde fokus gjennom resten av arbeidsdagen.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Anbefales på det varmeste. Faglig meget dyktig. Alltid tilgjengelig og strekker seg langt for å tilfredsstille selgers ønsker.
Tidligere kunde
Meget behagelig og dyktig. Følger godt opp og forklarer og veileder gjennom hele salgsprosessen. Gir et meget ryddig inntrykk.
Tidligere kunde
Knut har gjennomført salget for oss på en forbilledlig måte. Høyt servicenivå 24-7 når jeg sender e-post kl 23.00 en søndag og får svar 5 minutter etter. Kvalitet fra A til Å.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer