logo
Eiendomsmegler

Tom Martinsen

Telefon

21 00 72 08

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Å selge bolig er en følelsesmessig prosess og det viktigste for meg er at du som min kunde hele tiden skal føle deg trygg og ivaretatt. 

Jeg er en entusiastisk person, opptatt av kvalitet og arbeider strukturert. 
Som min kunde vil du få oppfølging, og til enhver tid vite hva jeg tenker og gjør for å oppnå en best mulig pris for din bolig!
Dette sier kundene om meg
Jeg vil virkelig anbefale Tom Martinsen! Han er et herlig menneske og en rett og slett fantastisk megler. Han er positiv, står på til minste detalj og gir det lille ekstra. Han er forståelsesfull, har lun humor og selvironi. Han er nøyaktig i jobben sin, har full oversikt over boligen din og markedet. Han ivaretar både selger, kjøper og boligen. Både en tøff megler og varmt menneske. Tror du skal lete lenge etter en bedre megler!
Jeg ble oppmerksom på Tom Martinsen da jeg selv var på visning i en leilighet han viste. Han utmerket seg ved å vise stor interesse for leiligheten og hadde mye kunnskap om denne, samt borettlsaget og området rundt. Han var meget imøtekommende, hyggelig og utstrålte en trygghet rundt sin jobb. Som min megler var han nøyaktig og tydelig under hele salgsprossessen av min leilighet. Han var også meget tilgjengelig og lett å få tak i når jeg hadde spørsmål underveis. Han har også vært en stor hjelp når jeg nå har kjøpt ny bolig og stilt seg til rådighet når jeg har hatt spørsmål rundt en leilighet jeg har villet gå på visning til, samt bistått meg i budrunde når jeg har villet by. Jeg kan bare si meg strålende fornøyd som kunde og vil absolutt anbefale Tom som megler.
Dyktig og faglig sterk eiendomsmegler med meget gode salgsegenskaper. Fremstår redelig og troverdig for potensielle kjøpere, og var enkel å kommunisere med gjennom hele prosessen. Strekker seg det lille ekstra, og kan følgelig anbefales på det varmeste.
Eiendomsmegler

Tom Martinsen

Telefon 21007208
Mobil 91353319
Send epost

Lurer du på noe?

Tom Martinsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Hasle

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Emir Resulbegovic

Eiendomsmegler

Jonas Ekse Hovland

Eiendomsmegler

Tom Martinsen

Eiendomsmegler/kontorsjef

Julia Hald

Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Graarud Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Morten Frølich

Salgskoordinator/Eiendomsmeglerfullmektig

Sandra M. Bylin

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies