Eiendomsmegler

Camilla Christensen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Mitt mål er at du som kunde skal bli fornøyd. Du skal oppleve salgsprosessen som en behagelig og positiv opplevelse. For meg er det en selvfølgelighet å samarbeide nært med deg som kunde og gi deg en ærlig og tilpasset oppfølging.

Jeg er glad for å kunne ta del i en kompetansebase og kunne samspille med erfarne og kompetente kollegaer. Jeg er en energisk megler som ønsker suksess for og med deg som kunde.
Dette sier kundene om meg
Tusen takk til Camilla for engasjemanget ditt til salg av boligen vår. En ryddig prosess fra start til slutt! Å resultatet er topp! Solgt etter første visning og over takst.
Storfornøyd med Camilla hos Krogsveen Moa. Vi både solgte og kjøpt hus med Camilla. Kan ikkje bli betre. Heile prosessen fra start til slutt var topp. Alltid like god service kvar gong. Du e flink Camilla.
Tredje gang Krogsveen på Moa har solgt bolig for meg. Vært fornøyd alle gangene, men denne gangen gikk det særdeles fort og greit, takket være svært god gjennomføring fra a til å av Camilla. Det blir Krogsveen og Camilla ved neste anledning og!
Eiendomsmegler

Camilla Christensen

Telefon 70300754
Mobil 92280118

Lurer du på noe?

Camilla Christensen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Moa

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Espen Skarbø

Eiendomsmegler

Christian Nogva Aarseth

Eiendomsmegler

Camilla Christensen

Eiendomsmeglerfullmektig

Frida Stormyr

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Leine

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Even Roth

Salgskoordinator/eiendomsmegler

Turid Bøstrand