Røyken
Eiendomsmegler

Christian Bolstad

Christian Bolstad

Om meg

Kjøp og salg av eiendom er en følelsesladet og omfattende prosess. God kommunikasjon og trygghet skaper tillit, som igjen er nøkkelen til en god kjøps- og salgsprosess. Med meg som megler får du en trygg og ærlig rådgiver, som alltid vil gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Det er viktig for meg at du føler deg informert og inkludert underveis, slik at ingenting kommer som en overraskelse senere. Det er din bolig og din formue.
Jeg er født og oppvokst i gamle Røyken kommune og har derfor god kjennskap til området og markedet. Jeg har en bachelorgrad i eiendomsmegling, juss og økonomi fra Handelshøyskolen BI. Når jeg ikke jobber liker jeg å trene og være aktiv, og er helt avhengig av å være sosial med venner og familie.
Dersom du sitter inne med en tanke om å kjøpe eller selge, eller bare lurer på hva boligen din er verdt i dagens marked, ring meg så booker vi et gratis og uforpliktende møte.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer